20. jul
 
Russisk rulett for Köln
Köln (NTB): Ståle Solbakken trente Köln-laget bak lukkede dører mandag. Tirsdag skal 0-5-smellen mot Borussia Dortmund rettes opp.

Publisert: 24.okt.2011 14:06
Oppdatert: -

Adil Chihi (kneskade) er siste mann på en lang behandlingsliste. - Dette er ikke normalt. Hver helg får vi en ny alvorlig skade. I øyeblikket spiller vi russisk rulett med troppen, sier Solbakken til express.de.
- Dersom vi skal analysere alle feilene fra kampen lørdag, går vi glipp av toget til Hoffenheim (cupmotstander tirsdag), sier Solbakken for å vise hvor dårlig Köln spilte.
Men spillerne får en ny sjanse. Det er ikke snakk om massebytter. - Jeg vil ikke se en slik kamp (Dortmund) til. Cupkampen er veldig viktig for oss. Det kan gi oss gode inntekter også.
Solbakken påtar seg også deler av skylda for stortapet. - Kanskje overvurderte jeg laget etter tre seirer på fire kamper? Var de sterke nok til å gjennomføre min taktikk? Også jeg gjorde feil.
I serien skal Köln spille tre av de fire neste kampene hjemme. Augsburg er første motstander. (©NTB)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke