23. jul
Lånes ut: Eirik Salsten lånes ut fra VIF til Manglerud Star.
Foto: Arve Hovelstuen Blystad.
 
Salsten til Manglerud Star
Tidligere Storhamar Dragons-spiller, Eirik Salsten har blitt lån ut fra Vålerenga til Manglerud Star resten av sesongen.

Publisert: 11.des.2014 16:16
Oppdatert: 11.des.2014 16:16

Salsten har spilt 22 kamper for Vålerenga denne sesongen, han har ikke scoret, men notert seg for tre assist. Nå er han altså klar for spill i Manglerud Star resten av sesongen.

- Jeg har blitt lånt ut til Manglerud ut sesongen, med mindre jeg blir kalt tilbake til Vålerenga, sier Salsten til HA-sporten.

Trappet ned

Etter tre sesonger på Dragons A-lag valgte 20-åringen å trappe ned hockeysatsingen forrige sesong. Salsten valgte derfor å ta en sesong på Storhamars u20-lag. Det endte med NM-gull. I sommer flyttet han til Oslo og signerte for Vålerenga.

– Motivasjonen er på topp nå. Jeg har trent bedre i sommerenn noen gang. Jeg vet ikke noe om hva slags rolle jeg er tiltenkt. Det viktigste for meg blir å kjempe om en plass på laget, og få mest mulig istid, sa Salsten den gangen.

Dessverre for Hamar-gutten ble det kun en halv sesong i VIF-drakt, enn så lenge.

Ville bli i VIF

Etter en brukbar innsats i Champions Hockey League har Vålerenga så langt underprestert kraftig i GET-ligaen. Den regjerende seriemesteren ligger på sjetteplass etter 26 kamper, og står med kun 39 poeng. Manglerud Star på sin side ligger nest sist med fattige 10 poeng.

Derfor har Oslo-klubben investert i nye importer som skal gå inn og styrke laget. Det er en av grunnene til at Salsten nå er lånt ut.

- Det har ikke gått så bra som vi hadde håpet og trodd, og da er klubben nødt til å tenke kortsiktig. Når det blir hentet inn nye spillere er det lettest for Vålerenga og låne ut meg, selv om jeg helst skulle blitt værende, sier Salsten som allerede i kveld får sin debut hjemme mot Sparta.

Søndag kommer han på besøk til OL-Amfi'n med sin nye klubb.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke