20. jul
På Europa-toppen: Sander Eng Strand imponerte i Nederland i helgens Racing-cup.
Foto: Pål Jacobsen
 
Sander Eng Strand fortsetter å imponere
Sander Eng Strand fortsetter å imponere på skøyteisen. Etter to knalløp fredag, bare fortsetter han fremgangen. En førsteplass og en andreplass, er bare imponerende.

Publisert: 28.feb.2016 16:18
Oppdatert: 28.feb.2016 16:18

Racing-cup som går i Heereveen i Nederland denne helgen, har Sander Eng Strand gått fire knalløp.

De to siste løpene er enda mer imponerende enn fredagens to løp (som vi skrev om på fredag). Sander perset med 39,21 på fredag. Den siste 500-meteren gikk det enda raskere. 39,02 av en gutt på 14 år, viser hva som bor i unggutten fra Ridabu. Det holdt til en meget sterk andreplass, mot resten av Europa-toppene.

På 1.500 gikk det nok en gang styggfort. Ny personlig rekord igjen med sterke 1.56,88, var det ingen som kunne tukte. Det var 1.500-meteren som Sander selv var mest fornøyd med.

-Jeg er fornøyd med alle fire løpene, men 1.500-meteren var klart best. Jeg perset med rundt halvsekundet, noe jeg er svært så fornøyd med, sier Sander.

Som vi skrev på fredag, er Sander en gutt som er like god i to idretter. Fotball i HamKam kan kombineres med skøyter, enn så lenge.

- Ingen får meg til å velge den ene idretten foran den andre. Jeg klarer så langt og være med i begge idrettene, så jeg velger ikke bort fotball eller skøyter enda, sier idrettstalentet. 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke