17. jul
TALENT: Sander Strand tar Europa for sine skøyter.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Sander Eng Strand i Europa-toppen
Hamar ILs Sander Eng Strand (14) perset både på 500 meteren og på den doble distansen i Heerenveen i Nederland torsdag kveld.

Publisert: 26.feb.2016 20:21
Oppdatert: 27.feb.2016 08:28

Hamar ILs Sander Eng Strand (14) perset både på 500 meteren og på den doble distansen i Heerenveen i Nederland torsdag kveld.

39,21 og ny pers på 500 meter ga Sander en meget sterk tredjeplass. På den doble distansen perset han også, med tiden 1.16,69. Det var kun tre tideler fra førsteplassen, men Sander var strålende fornøyd med andreplass på distansen.

– Vikingrace er et løp der alle de beste i Europa er med, så jeg er godt fornøyd. Så lenge jeg perser, kan jeg ikke klage. Allikevel føler jeg at jeg har mer inne, sier en av Norges største skøytetalenter på telefonen fra Nederland.

Lørdag er to nye løp for Sander. Da er det 500 meter og 1.500 meteren. Hva Sander kan stelle i stand der, er ikke godt å si, men en topplassering blir det nok. Sander som er like stor talent i fotball, kommer til å fortsette å satse på to idretter.

– Slik det er i dag, så går det veldig fint. Nå skal jeg banke til med to gode løp til, så reiser jeg hjem, sier Sander Eng Strand.  

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke