21. jul
GOD: Jens-Kristian Larsen fra Løiten skytterlag har muligheten til nytt toppresultat i morgen i Brumunddal.
FOTO: Lyder Larsen
 
Satte ny banerekord
Jens-Kristian Larsen åpnet med 349 og ny banerekord.

Publisert: 17.jun.2017 15:36
Oppdatert: 17.jun.2017 15:36

Ringsakertreffen i baneskyting er i gang i Ringsaker kommune (Brumunddal, Lismarken og Åsheim) og den som har beste resultat sammenlagt etter tre stevnene er vinner av Ringsakertreffen 2017.

Jens-Kristian Larsen fra Løiten skytterlag slo til med toppresultatet 349, og satte ny banerekord i et av de første lagene i Lismarken i dag. Han hadde serien 149-100-100. Dette var andre gang Larsen skyter 349 i år. Han hadde også samme resultat i Randsfjord under første runde av Norgescupen i år.

Larsen reiste videre i dag til Åsheim skytebane for å skyte sitt andre stevne i Ringsakertreffen, men der gikk det ikke så bra som i Lismarken. Han stoppet på 340 poeng.

- Det ble en for høy kneserie (46) som ødela sluttresultat, sier Jens-Kristian. Hadde jeg hatt fullt på den serien, hadde sluttresultatet vært mer på det på jevne. Jeg forventer ikke å skyte 349 i hvert stevne, men det er moro når det skjer. I morgen er det nye muligheter i Brumunddal, sier Larsen. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke