buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TIL IDRETTSSTYRET: Sigbjørn Johnsen, her fotografert under et foredrag i Prøysenhuset i vinter, er klar for plass i idrettsstyret. FOTO: FRANK BRANDSÅS
 
Sigbjørn johnsen til styret i Idrettsforbundet
Ex. finansminister, nåværende fylkesmann i Hedmark og fotballformann i Brumunddal, Sigbjørn Johnsen, er foreslått som kandidat til styret i Norges Idrettsforbund.

Publisert: 20.apr.2015 15:28
Oppdatert: 20.apr.2015 17:10

– Jeg er glad for at jeg er innstilt av valgkomiteen, men det ennå ikke blir foretatt noe valg, sier Sigbjørn Johnsen som slett ikke tar ut gevinsten før den ligger på bordet.

– Valgkomiteen under ledelse av tidligere idrettsstyreleder Tove Paule, har gjort en grundig jobb med å framskaffe kandidater til det nye idrettsstyret. De har brukt mye tid på jobben med å sette sammen det nye styret som hvis valgkomiteen får gjennomslag, får et styre bestående av folk med ulik bakgrunn og stort spenn i alderssammensetningen. ammen med de andre kandidatene har jeg vært inne til intervju før jeg ble innstilt, sier lederen i Brumunddal fotball.

Johnsen fristes av å jobbe med samfunnsspørsmål i idretten som han ser som en stor samfunnsbygger i seg sjøl. 

– Idretten har selvsagt topper, men har også et bredt lokalt engasjement. Jeg er også glødende opptatt av idrett, sier Johnsen som i yngre dager var langrennsløp og skiskytter. Han har sju og et halvt Birkebeinerrenn bak seg.  

Tom Tvedt er innstilt som ny idrettspresident. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat