20. aug
Simen Sveen gikk opp 30 plasser fra gårsdagens renn under dagens 15 kilometer på Lillehammer. FOTO: ANE HOLMLUND
 
- Et fantastisk klassiskrenn
En revansjelysten Simen Sveen reiste kjerringa og havnet på 35 plass under dagens 15 kilometer jaktstart på Lillehammer.

Publisert: 07.des.2014 13:33
Oppdatert: 07.des.2014 13:39

Simen Sveen var ikke fornøyd med gårsdagens renn og var ekstremt tent før dagens 15 kilometer. Dette resulterte i et kanonløp. Ring-løperen slo til og gikk opp 29 plasser fra gårsdagens løp.

- I dag viste jeg hva jeg er god for. Heldigvis slapp jeg unna uhell og fikk god flyt i løypa. Jeg gikk et fantastisk klassiskrenn, jeg vil si at dagens løp var et av mine tre beste løp noen sinne, sier Sveen.

Sveen åpnet kontrollert og hadde beste etappetid halvveis i løpet. 28-åringen fikk den 13 beste tiden i dagens 15 kilometer.

- Jeg tapte nok litt på slutten, men etappemessig gikk det veldig bra i dag. Det er skikkelig digg å reise kjerringa etter en drittdag i går, sier Sveen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke