18. aug
Stolt: Tor Nilsen innrømmer at beskjeden om at han ikke får fortsette som trener i Lillehammer I.K. etter denne sesongen har såret stoltheten hans. Nå vil han avslutte med stil og drømmer om å slå ut Dragons av sluttspillet.
 
Tor Nilsen sjokkert over behandlingen
Tor Nilsen (44) er sjokkert og forbannet etter beskjeden om at han ikke får fortsette som Lillehammer-trener kom for en snau uke siden.

Publisert: 30.jan.2015 23:08
Oppdatert: 10.apr.2015 07:55

Klokka 22.45 forrige søndag sendte Lillehammer I.K. ut en pressemelding som fortalte at trener Tor Nilsen ikke får fullføre sin kontrakt med klubben.

- Han er for dyr for oss, og vi tror vi kan få fatt i en billigere og like god trener, sier nestleder i styret, Ketil Møller.- Jeg er skuffet og sjokkert over beskjeden. Klubben forsøker å fortelle at vi er enige om dette. Det er vi langt ifra, svarer en kamplysten Tor Nilsen.

- Elendig timing

HA-sporten møter nestlederen og treneren i klubblokalene i tredje etasje i Kristins Hall fredag.

Stemningen mellom de to er meget anstrengt når Tor Nilsens avgang etter sesongen blir tema.- Avgjørelsen var tatt og mange visste om det allerede. Derfor valgte vi å offentliggjøre det, sier Møller uten at Tor Nilsen blir veldig imponert av forklaringen.

- Timingen er dårlig. Min rådgiver og jeg bad om at dette ikke ble offentliggjort om vi slo Sparta. (L.I.K. vant på straffer). Likevel valgte klubben å gå ut med det, uten å varsle meg. Spillerne fikk ikke informasjon før to dager senere, sier Nilsen som kunne valgt å gå fra jobben på dagen, men som blir ut sesongen.

Vekker villdyret

- Vi som driver med idrett er oppdratt til å fullføre ting vi har startet på. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å avslutte trenerjobben på aller beste måte. Ingen skal få ta meg på at jeg har slurvet etter den tunge beskjeden kom, sier mannen som kom til Lillehammer som spiller i 1991, og som i en årrekke har jobbet for klubben.

L.I.K.-treneren kikker ut i Kristins Hall og forteller at han har hatt bedre dager som trener.- Jeg skal ikke late som at dette ikke går inn på meg. Det har vært noen beintøffe dager, men jeg er så stolt og så proff at jeg skal klare å prestere godt sammen med flokken min, sier Nilsen som neppe tror siste ord er sagt i trenersaken.

Kun økonomi

- Vi er veldig fornøyd med den jobben Tor Nilsen har gjort for oss, og det er utelukkende svak økonomi som gjør at vi ikke kan fullføre vår avtale med ham, sier Ketil Møller.

- Jeg kjenner min markedsverdi og har ei normal årslønn som trener her, avslutter Tor Nilsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke