20. jul
 
Lillehammer imponerte tross tap
Lillehammer spilte jevnt med Oilers og var nære poeng, men fire minutter før slutt glapp det. Det endte med tap 1-3.

Publisert: 14.jan.2016 17:01
Oppdatert: 14.jan.2016 20:49

Lillehammer var fullt på høyde med serielederen i den første perioden. De tok også ledelsen. Joakim Arnstad-Eidsæther ble hindret i å avslutte av Daniel Bøen Rokseth. Dommer Mats Fransen nølte litt, før han markerte for straffeslag. Straffeslaget satte Arnestad-Eidsæther til 1-0 etter drøye tre minutter. Det ga Lillehammer selvtillit, men Stavanger Oilers har mange gode enkeltspillere som trår frem når kollektivet ikke sitter helt. En av dem er Dan Kissel. Fire minutter etter Lillehammers mål, fintet han Eric Meland ut av hallen og utlignet til 1-1. 

Den andre perioden endte målløst. Stavanger manglet mye på å være i nærheten av sitt beste, og Lillehammer hang veldig godt med. Begge lag skapte muligheter, men Ruben Smith og Michal Zajkowski hadde få problemer med det som ble kastet mot dem. 

Lillehammer fortsatte å skape problemer for Oilers. Fysisk hockey og hardt arbeid sørget for at håpet om seier levde lenge. Men Stavanger Oilers har matchvinnere i begge ender. Bakerst vartet Ruben Smith opp med flere kvalitetsredninger. I andre enden dukket Philippe Cornet opp og satte 1-2 med fire minutter igjen. Kort tid etter ble Stein Tore Bakken utvist for hekting, høyst tvilsomt. Stavanger benyttet muligheten og nok en gang var det Cornet. Han styrte inn et skudd fra Jonas Johannesen, og sørget for at det endte 1-3. 


Lillehammer stiller med følgende lag:

Målvakt: Michal Zajkowski (Espen Johansen) 

1.rekke: Mike Banwell - Eric Meland, Dag-Morten Wehn - Patrick White - Joakim Arnestad-Eidsæther.

2.rekke: Sondre Bjerke - Stein Tore Bakken, Stian Kaltrud Nystuen - Simen Thoresen - Tomas Laiho Trondsen.

3.rekke: Christian Fosse - Aleksander Nygaard Rindal, Nicolas Ritz - Joachim Fridtjov Jensen - Endre Medby. 

4.rekke: Daniel Karlsen Stensrud - Christer Rudi - Joachim Engesveen. 

Ekstra back: Håvard Steen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke