17. jul
TUNGE DAGER: Ståle Solbakken merker det enorme trøkket fra fans og presse i Köln, som garantert ikke vi avta etter 1-5-tapet mot Schalke.
 
Skyggetid for Solbakken
Schalke 04 - Köln 5-1 (1-1) Etter en glansperiode i FC København, ser det mørkt ut for Ståle Solbakken i Köln. Etter to kamper i Bundesliga har Köln målforskjellen 1-8.

Publisert: 13.aug.2011 17:36
Oppdatert: -

Etter det forsmedelige 0-3-tapet hjemme mot Wolfsburg i Solbakkens seriedebut ved Köln-roret, håpte den tidligere HamKam-treneren i dag å reise kjerringa borte mot Schalke - et borteoppgjør Köln ikke hadde gått seirende ut av på 18 år.

Men heller ikke i år ville det seg for et Köln-lag på Gelsenkirchen-besøk, og Ståle Solbakken gikk på et nytt, stygt tap som trener i Tyskland.

Det åpnet imidlertid bra for Solbakken og hans menn, og kapteinvrakede Lukas Podolski brukte kun 12 minutter på å gi gjestene ledelsen på Veltins-Arena.

Tre minutter før pause lagde Kölns Kevin McKenna straffespark for Schalke, og ledelsen ble tilintetgjort av alltid iskalde Klaas-Jan Huntelaar.

Etter hvilen tok det helt av i Gelsenkirchen. Huntelaar brukte kun to minutter på å gi Schalke ledelsen, før Lewis Holtby doblet til 3-1 minuttet etter. Ti minutter senere la Raúl på til 4-1, og minutter før slutt fastsatte Huntelaar sluttresultatet til 5-1 med sin hat-trick-scoring.

Med null poeng og 1-8 i målforskjell etter to ligakamper i Bundesliga, ser ikke den kommende uken ut til å bli noe lettere for trener Solbakken enn den forrige. Den tidligere København- og HamKam-helten møter motgang i Tyskland.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke