23. jul
 
Slik reagerte Rune Pettersen som sto rett ved Florø-handsen
Dala-kaptein Rune Pettersen sto klar til å gå i duellen da Florø-spilleren handset. Få med deg reaksjonene hans i Corner da motstanderen tok ballen i hånda.

Publisert: 30.jun.2015 14:31
Oppdatert: 30.jun.2015 14:36

Ingen hadde bedre utsikt til den dramatiske situasjonen i kampen mellom Brumunddal og Florø lørdag enn Dalas kaptein Rune Pettersen. Han sto nemlig rett ved siden av Florø-spilleren Håvard Solheim da han tok ballen i hendene.

I Corner får du høre om Rune Pettersens spontanreaksjon og hva han tenkte da dramaet på Sveum startet.

I ettertid har Florø leverte protest på det de mener er en dommerfeil. De mener også Brumunddal må støtte protesten for å vise fair play.

Dalas trener Kevin Knappen og Dala-kaptein Rune Pettersen svarer også på dette. Og de går også inn på hva de tenker om fair play generelt.

I tillegg snakker Knappen og Pettersen om den gode starten som har ført dem foran HamKam på tabellen og om det kommende lokaloppgjøret mot Elverum.

Få også med deg Ottestad-guttas forsøk på å skyte hardere enn Pål Jacobsen.

Alt dette i denne ukas Corner fra Sveum.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke