buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
DUO: Jeff Jakobs og Fredrik Söderström skal lede laget denne sesongen. Her er guttene avbildet mandag.
FOTO: Dag W. Grundseth
 
Söderström: Tror fansen liker at vi er offensive
Storhamar-trener Fredrik Söderström er klar på at Storhamar er blant favorittene til å vinne denne sesongen. Og han tror fansen setter pris på den innstillingen.

Publisert: 25.jul.2017 15:58
Oppdatert: 26.jul.2017 08:01

Storhamar-trener Fredrik Söderström er klar på at Storhamar er blant favorittene til å vinne denne sesongen. Og han tror fansen setter pris på den innstillingen.

– Jeg tror det er viktig at vi ikke gjemmer oss, slik at det ser ut som vi er feige og forsiktige. Vi har et bra lag, og da må vi tørre å si at vi skal være med i toppen og kjempe, sier Fredrik Söderström til HA-sporten.

HATV: Se lagets første trening etter ferien

Svensken har høstet mye ros av supporterne for hans vinnervilje.

– Jeg har også et inntrykk av at folk liker at vi tør å være offensive. I fjor ble Storhamar nummer tre i serien og røk ut i kvartfinalen – og da må vi tørre å si at vi ønsker å gjøre det bedre, sier han.

Han vil likevel ikke si at Storhamar er en klar favoritt.

– Dersom jeg står her og sier at vi har best lag, vil det være korket av meg. Vi må innrømme at Stavanger har et godt lag, og så skal vi gjøre det vi kan for å slå dem.

Les også: Thoresen-brødrene vil vinne sammen

Svensken flyttet til Hamar i helgen, og han har han brukt de første dagene til å bli bedre kjent med laget, støtteapparatet og å gjøre seg kjent med byen.

– Jeg ønsker å få mitt eget inntrykk av hvordan spillerne reagerer på trening, eller hvordan de er i garderoben. Jeg og Jeff (Jakobs, assistenttrener) ønsker å tegne oss vårt eget bilde av hvordan hver enkelt er, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat