21. jul
IKKE ENIG: Ståle Solbakken er betenkt, men tilbakeviser kritikken. FOTO: SCANPIX.
 
Solbakken uenig i kritikk
Köln (NTB): Köln tapte to kamper i sluttminuttene på en uke. Trener Ståle Solbakken tilbakeviser at det skyldes feil trening.

Publisert: 21.feb.2012 14:48
Oppdatert: -

Lokalavisen Express hadde mandag en større artikkel der den hevdet at flere spillere var "kritiske til treningsøktene".
- Før jul utlignet vi tre ganger mot slutten. Da var det aldri snakk om dette. Det er slike ting som dukker opp i den situasjonen vi nå er i, sier Solbakken til NTB.
- Dette handler om å ha den rette rutinen i sluttminuttene av kampene. Dette har ikke noe med treningen å gjøre, sier Solbakken.
Laget hans er seks poeng unna nedrykk etter en svak periode. Fem tap på de seks siste kampene gjør at kritikken sitter løsere i den fotballgale byen.
- Vi har en ekstrem skadesituasjon i øyeblikket. Men det nytter ikke å gardere seg mot leddbåndsskade, hoftetrøbbel, skulderproblemer og brudd i nesen, sier Solbakken.
To mann er i tillegg utelukket (gule kort) til hjemmekampen mot Leverkusen lørdag. (©NTB)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke