17. jul
KJEMPET OM GULLET: Rolv Baadshaug fra Brumunddal kjempet om gullet og muligheten til å gjenta bedriften fra Landsskytterstevnet i Sandnes i 2014.
FOTO: Lyder Larsen
 
Sølvmedalje til Rolv Baadshaug
Rolv Baadshaug fra Brumunddal tok i dag sølv i finalen i baneskyting på 100 meter på Landskytterstevnet i hard kamp med 21 andre skyttere.

Publisert: 04.aug.2016 13:28
Oppdatert: 04.aug.2016 13:29

Baadshaug hadde fullt hus, 250 poeng, etter innledende skyting sammen med 21 andre skyttere, som også hadde 250.

I finalen skjøt Baadshaug 100 med ni innerblinker, men det var det også tre andre som gjorde, og det måtte omskyting til. Og da er det innerblinker som er avgjørende ved poenglikhet. Baadshaug skjøt 100 nok en gang, men denne gangen med åtte innerblinker. Det holdt til tredjeplass og sølvmedalje bak Helge Elvebakk fra Levanger og Frol som skjøt 100 med 10 innerblinker. Arne Helseth fra Tangen var også blant de 21 som hadde 250 før finalen, men han mislykkes i finalen og stoppet 96 poeng.

For 2 år siden vant Baadshaug denne skytingen på Landsskytterstevnet i Sandnes etter to omskytinger og han hadde sjansen til å gjenta bedriften i år.

Ja, jeg hadde det, men det ble en innerblink for lite i omskytingen. Jeg så ikke at jeg gjorde noe feil, men det er små marginer og beinhard konkurranse i denne klassen, sier Rolv Baadshaug på tur hjem fra Landsskytterstevnet.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke