buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Sommerleir på kald olympisk skøyteis
Rundt 150 kunstløpere fra fem til 63 år bruker varme sommerdager på isen i Storhamar kunstløps sommerleir i CC-amfi.

Publisert: 26.jul.2017 11:28
Oppdatert: 26.jul.2017 11:29

– Det er morsomt å være her, jeg får nye venner og jeg blir bedre på skøyter, forteller Vår Buerstad (11) fra Vestby. Hun konkurrerer for Fredrikstad kunstløp, deltar for tredje året og har bodd i ishallen de to siste ukene. Storebror og mor er også med på leiren, mens far pent må være hjemme og passe katten.

EN STOR KUNSTLØPFAMILIE

Hovedtrener i Storhamar kunstløp, Lillan Arnesen, forteller at de er svært fornøyde med konseptet, som er bygd opp gjennom de 11 årene leiren har vært arrangert.

– Deltakerne trener, spiser og bor i hallen, og vi er blitt en stor kunstløpfamilie. Det kommer folk fra Sverige, Finland, Nederland Kroatia og Estland både som trenere og deltakere. Fra Norge har vi trenere fra blant annet Hamar, Trondhjem, Gjøvik, Stavanger, Asker og Bjugn. Yngste deltaker er en femåring fra Estland, og den eldste er en mann på 63, sier Arnesen.

ETABLERER KONTAKTER

Hun har også reist mye rundt for å etablere kontakter i kunstløpmiljøene, blant annet ved å ta med unge talenter til Oberstdorf i Tyskland flere ganger.

Det har ifølge hovedtreneren gitt gode resultater på konkurransesiden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat