17. jul
VIL JUBEL: Så glad ble Storhamar da de banket Elverum på bortebane.
Foto: Pål Jacobsen
 
Spilte ut Elverum
Storhamars unge 2. divisjons lag viste hva innsats og vilje til å vinne betyr. Elverum ble rett og slett smågutter.

Publisert: 31.okt.2017 23:40
Oppdatert: 31.okt.2017 23:46

Elverum–Storhamar 28–32

Elverum var storfavoritter i årets nabooppgjør. Hjemmelaget hadde flere spillere som har spilt på A-laget som var med, noe Storhamar brydde seg lite om.

Elverum startet best og lå foran med to og tre mål. Elverum har Hamar-gutten Emil Kheri Imsgard i mål. Han stengte målet i starten av kampen.

Stengte buret

Keeperen på den andre banehalvdelen, Jostein Berggren ville ikke være noe dårligere.

At det er mulig å redde de skuddene han gjorde, er bare utrolig. Det kom skudd i rundt 150 kilometer i timen og Berggren gikk ut som ei stjerne og reddet nesten det som var mulig og ta.

– Dette var nok en av mine aller beste kamper. Å få til slikt mot Elverum, det skal jeg leve godt med, sier kanskje den blideste gutten i Terningen Arena.

– Dette var det klasse over. Gutta viste hva som bor i dem i samtlige 60 minutter. Å vinne med fire mål mot Elverum på bortebane, gjør noe med lagfølelsen. I tillegg var det veldig fortjent seier, sier en meget godt fornøyd trener Roger Jenssen.

Ingen svake

Storhamar har så mange ferdigheter i laget. Når trenerduoen Piotr Modestowicz og Roger Jenssen får til den miksen på laget som de gjorde, måtte det bli bra.

På streken spilte Sondre Gjerdalen og Markus Johans Olsen tøft hele veien. Elverum-gutta kjenner nok på kroppen at de møtte 160 kilo med muskelmasse. Stian Christiansen og Håvard Solheim Jenssen banket inn det ene målet etter det andre.

På kanten har Storhamar to meget teknisk gode spillere. Henrik Jenssen på venstrekanten fikk ikke mange ballene å jobbe med, men de han fikk, gikk rett i kassa. På høyrekanten har Storhamar den mest tekniske spilleren av alle. Emil Hekne gjør ting fra kanten som en sjelden ser fra en 17-åring. Seks mål banket han inn på Elverums desidert beste spiller, nemlig Hamar-gutten Emil Kheri Imsgard i målet.

Raymond Hamar, som er sportssjef på Wang Toppidrett, har mange av Storhamar-gutta på skolen. I tillegg er han spillerutvikler i Elverum.

– En skal ikke se bort ifra at vi kommer til å se noen av disse gutta i eliteserien. Mange med gode ferdigheter her, sier Hamar.

Mål For Storhamar: Stian Christiansen 8, Emil Hekne 6, Håvard S. Jenssen 6, Sondre Gjerdalen 4, Markus Johan Olsen 4, Henrik Jenssen 3 og Elias Dahlstrøm 1.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke