23. okt
 
Storhamar-gutta fant fram champagnen etter KM-seieren
Premissene var satt. Med seier eller uavgjort mot Trysil kunne Storhamar-gutta juble for KM-tittel i 4.divisjon. Og de skuffet ikke på Prestrud. Se bildegalleri øverst!

Publisert: 29.okt.2016 16:50
Oppdatert: 29.okt.2016 18:43

Storhamar styrte fra start mot Trysil, og etter 22 minutter satte Lage Knutsen inn ballen etter godt spill av Magnus Sørum Hagen. Knutsen var ikke ferdig der. Ikke lenge etterpå kriget han inn det andre målet, og Storhamar gikk til pause med 2-0.

Gultrøyene fra Hamar vest fortsatte å dominere, og satte 3-0 og 4-0 etter pause, begge scoret av Aleksander Sandli. Trysil skapte litt spenning i kampen med redusering til 4-1 og 4-2, men Sigurd Jensen Gjendal fastsatte resultatet til 6-2, med to kjappe scoringer før slutt. 

Da kunne de sprette champagnen på Prestrudbana, og pokalen ble løfte i været av kaptein Joachim Svendsberget. 

Fornøyd trener

Trener Roger Andersen var fornøyd med seieren. 

- Det var en bra kamp av oss. Vi spiller en bra førsteomgang, og de to målene rett etter pause dreper kampen litt. Vi har en liten "down" når vi får de to baklengsmålene, men det tror jeg er naturlig når vi leder sånn vi gjør. Etter hvert ble det komfortabelt. Alt i alt en bra kamp.

KM-tittel er han også glad for. 

- Man kan jo ikke vinne så mye som senior, så KM har vært et mål for oss. Det er også på grunn av at vi ikke har kunnet rykke opp fra 4. divisjon i år. Dette betyr noe for oss, og det betyr noe for klubben, forteller Andersen. 

Bra sesong for storhamar

Om sesongen sier han følgende:

Det har vært en bra sesong for oss sportslig. Vi vinner serien, og vi vinner KM. Det er bra. 

Nå skal de bygge fremover mot neste sesong, da de skal spille i den nye kretsligaen.

- Vi har hatt en litt tynn stall i år, så vi håper å få antallet opp i 22-23 spillere, sånn at vi kan få litt bredere stall. Vi har noen spennende juniorer, så det blir spennende neste sesong. Jeg håper vi kan klare å henge med i kretsligaen. Vi har noe spennende på gang, det synes jeg, avslutter en veldig fornøyd Storhamar-trener.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke