buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
LEDER 3-2 I KAMPER: Stavanger Oilers jakter sitt femte strake NM-gull.
FOTO: NTB / SCANPIX
 
Petter Thoresen og Oilers i førersetet
Stavanger har slått Lørenskog tre ganger på egen is i NM-finalen etter å ha avgjort på overtid til 3-2 onsdag. Laget kan ta sin femte strake NM-tittel på borteis fredag.

NTB
Publisert: 20.apr.2016 22:21
Oppdatert: 20.apr.2016 22:21

Dan Kissel ble matchvinner 5.09 minutter ut i forlengningen.

Før første gang i finalespillet fikk Lørenskog ta føringen i en kamp på borteis. Nathan Longpre sendte gjestene i ledelsen da han på egen hånd satte sitt annet mål i finalespillet. Han tok pucken inn i sonen og rundet et par Stavanger-spillere før han satte pucken under Ruben Smith.

Lørenskog var tidlig på hugget og hadde også det spillemessige overtaket innledningsvis, men etter at Stavanger hadde kommet seg over åpningssjokket jevnet kampen seg ut.

Kristian Forsberg og Stavanger slo tilbake da de i undertall utlignet til 1-1. Lagets kaptein fikk gå alene fra egen sone og nettet sikkert bak Jeff Jakaitis.

– Vi kom litt dårlig ut, men vi klarte å ta tak i det etter hvert, sa Forsberg til TV 2.

Kok

Det kokte nok litt ekstra både ute på banen og på benken underveis. Hele tre ganger måtte dommerne gi utvisning for at lagene hadde for mange mann på isen, to ganger for Lørenskog og en for Stavanger.

Alexander Larsson kunne blitt matchvinner for Lørenskog da han med et susende håndleddsskudd satte inn 2-1-målet i et overtall med litt under åtte minutter igjen av kampen. Men som så mange ganger tidligere i NM-sluttspillet slapp Lørenskog motstanderen inn i kampen igjen kort etter å ha gått opp i en ledelse.

Mathias Trettenes utlignet til 2-2 med litt under seks minutter igjen av ordinær tid og sikret med det "sudden death".

Begge lagene hadde også hver sin avslutning i rammeverket i ordinær tid som kunne avgjort kampen. De kom ved hjemmelagets Dan Kissel og bortelagets Tony Romano.

Det blir spenning i fredagens batalje i Lørenskog Ishall. Stavanger kan ta sin femte strake NM-tittel, mens Lørenskog fortsatt jager sin første. I 2012 avgjorde Stavanger nettopp mot Lørenskog på  
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat