7. des
GOD: Tonje Enkerud var banens beste spiller mot Tertnes. Nå mener Arne Senstad at Enkerud er god nok for å være i landslagsdiskusjonen.BEGGE FOTO: Anders Bakkerud LArsen
 
I lykkerus etter ettmåls-seieren
Arne Senstad var i lykkerus etter ettmålsseieren mot Tertnes. Han hyller Tonje Enkerud og mener hun er god nok for en plass på det norske landslaget.

Publisert: 09.nov.2016 22.24
Oppdatert: 10.nov.2016 06.34

Arne Senstad slo hardt i stolene på sidelinjen mens han skrek av glede rett etter kampslutt, en kamp Storhamar-jentene vant 21-20.

– Fy søren, dette var deilig, altså, jubler Senstad.

Han er stolt over den moralen jentene viste i andre omgang, etter nok en gang å ha havnet bak ved pause.

Slo tilbake i andre omgang

– I pausen sa vi at vi hadde vært dårlige mot slutten av første omgang, og det var ett fokus, det var å komme likt å få det ene målet foran dem. Det er så godt når vi får den, sier Senstad, mens han fortsetter å gyve løs på stolene nede på sidelinjen.

På spørsmål om onsdagens ettmålsseier er sesongens deiligste så langt, svarer han:

- Jeg synes vi har jobbet og slitt i hele høst, og vunnet de kampene vi skal vinne. Så har vi ikke helt klart det mot de beste. Tertnes er et godt håndballag, og vi sliter i perioder med spillet vårt, men når vi får de siste der så driter jeg i det. Nå har vi to måneder på å finpusse spillet, og det gleder jeg meg til, sier Senstad.

– God nok for landslaget

Tonje Enkerud var Storhamars beste spiller mot Tertnes, og Senstad er full av lovord om bakspilleren, som scoret fire mål.

- Det er den beste håndballspilleren jeg vet om, bare hun kommer ut av skyggen sin, skryter Senstad til HA-sporten.

Han mener hun snart burde være med i landslagsdiskusjonen.

– Etter hvert så er det neste landslagsspilleren vår. Det har jeg sagt siden jeg hentet henne fra Flisa for mange år siden. Hun må bare bli enda mer voksen og tro mer på egne ting. Hun gjør ting andre damespillere gjør, men hun må slutte å gjemme det bort i store deler av kampene, skryter han.

Enkerud selv rødmer litt da hun får høre ordene til Senstad, men hun erkjenner at hun håper på muligheten med flagget på brystet om ikke altfor lang tid.

- Ja, vi får se. Hadde vært gøy, det, svarer hun litt sjenert.

– Føler du deg god nok for en landslagsplass?

- Vanskelig å si. Jeg har ikke vært på samling enda. Men jeg håper jeg kan bryne meg på de der, også, smiler Enkerud, som var strålende fornøyd med to poeng mot Tertnes.

- Det var jævlig digg. Vi trengte den virkelig. Jeg synes vi står på kampen ut. Vi faller litt i slutten av første omgang. Vi viser i den andre at vi virkelig vil ta de poengene her, forteller en strålende fornøyd Enkerud, som ble kåret til banens beste av publikum.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke