buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
SEIER?: Sjur Robert Nilsen har veldig lyst til å slå Vålerenga i kveld.
FOTO: FREDRIK OLASTUEN.
 
– Det er på tide å slå Vålerenga
Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen har veldig lyst på tre poeng mot Vålerenga i kveld.

Publisert: 15.nov.2016 06:29
Oppdatert: 16.nov.2016 07:29

– Det er på tide å slå Vålerenga nå. Spillemessig har det vært to bra kamper mot dem, men vi har fått dårlig betalt. Vi fortjente mer enn ett poeng i den første kampen, sier Storhamar-treneren.

Sjur Robert Nilsen har god kontroll på hva Vålerenga kommer med i CC Amfi.

– Vi vet hva vi møter. Vålerenga spiller fysisk, og er tøffe å møte. Ingen får noe gratis av Vålerenga. Vi må vinne en mot en-duellene, og passe på trafikken foran begge målene.

Nilsen likte mye av det han så i sisteperioden mot Manglerud Star.

– Da kom vi mer samlet, og gjorde ting enklere. Da fikk vi gode spillervendinger. I tillegg fikk vi trafikk på mål og mange skudd. Det er utrolig viktig, sier Sjur Robert Nilsen.

Mætt fjøs

Ingen tvil om at fansen møter opp for å hjelpe de blå-gule til en ny seier. Inntil mandag kveld var det solgt over 4.000 billetter til kveldens kamp.

 - Vi har runda 4000 solgte billetter og vel så det, så vi anbefaler alle å sikre seg billetter med en gang, oppfordrer arrangementsansvarlig Mathias Saxrud i en kommentar til SIL.no

- Ta med deg naboen, fetter, kusine, slekt og andre venner og bli med på hockeyfest – gutta har vunnet fire kamper på rad og går for nummer fem mot erkerival VIF, sier Saxrud.

Vålerenga, Lillehammer, Lørenskog, Stjernen. Dette er alle lag som Storhamar bør og må ta poeng mot hvis de skal kunne klatre oppover på tabellen. Dette er lagene de møter i de neste kampene denne måneden.

Kveldens kamp kan du følge direkte på h-a.no, du kan chatte med vår medarbeider Bendik Eriksen, og etter kampen samler Rune Steen Hansen gjester i Rinkside-studio for å gi sine kommentarer og reaksjoner.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat