buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
OPTIMIST: Arne Senstad er optimistisk før Larvik-kampen onsdag kveld.
 
– Vi kan like godt slå Larvik
Arne Senstad er optimistisk før møtet med Larvik, men han tror de møter et fullt skjerpet stjernelag etter de to foregående oppgjørene denne sesongen.

Publisert: 01.feb.2017 06:31
Oppdatert: 01.feb.2017 06:31

Storhamar har yppet seg i de to foregående oppgjørene mot Larvik denne sesongen.

Nærmest var de i hjemmemøtet i cupen, da de fort kunne ha slått storlaget, men tapte til slutt med ett mål i sluttsekundene.

Senstad tror nettopp at de har vært på høyde med Larvik tidligere i sesongen, vil gjøre det enda tøffere onsdag.

– Vi skal gjøre et nytt forsøk. Men når vi har plaget dem som vi har gjort, så vet jeg at det er et fullt skjerpet Larvik-lag som kommer onsdag. Det er nok ingen fordel, forteller Senstad.

Storhamar stiller til kamp med det samme mannskapet som mot Glassverket sist uke. I troppen er også Tonje Enkerud, som den siste tiden har slitt med en vond hofte. Senstad forteller at Enkerud har sett bra ut de siste dagene, og at alt ser positivt ut før kamp.

– Larvik er det vanskeligste vi står opp mot. Vi møter et lag med gode spillere i alle posisjoner. Vi vet at vi må opp på et hinsides nivå selv for å ha sjansen, sier Senstad.

Han tror det kan være muligheter for å ta skalpen til Larvik dersom alle spillerne leverer.

– Alle norske lag har ventet på det i fryktelig mange år. Men jeg har sagt at det like godt er vi som noen andre som kan klå dem. Vi har spilt kamper hvor noen har vært gode, og vi venter på den kampen hvor alle er gode samtidig, forteller en optimistisk Senstad til HA-sporten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat