13. des
 
Fikk møte Storhamar-heltene
Det var livlig førjulsstemning på Maxi da Storhamar-spillerne møtte fansen. Erik de la Rose måtte ta selvkritikk etter dårlig keeperspill.

Publisert: 17.des.2016 15.10
Oppdatert: 19.des.2016 06.31

- Det er en del gode skyttere her, men jeg burde nok tatt flere skudd, sier svensken, som stod målvakt på et bandymål i andreetasjen på Maxi. 

Storhamar-supporter Dennis Kjelland Nygård har akkurat plassert ballen elegant mellom beina til backen.

- Det ble for mange baller som gikk i mål i dag, det tar jeg selvkritikk på, sier de la Rose før Hampus Gustafsson skyter inn, med en fleipete tone:

- Han står likevel bedre enn Oskar (Östlund).

Fikk møte idolene

På Storhamar-butikken i førsteetasje holdt Martin Gran og Magnus Eikrem Haugen vakt ved playstationet. Oliver Teien (12) fikk spille mot begge. 

- I dag har jeg fått spille NHL mot idolene mine, og det er kjempekult, sier Oliver. Han har gjort opp en klar mening om hvem som er den beste NHL 17-spilleren.

- Martin var best, sier 12-åringen. 

- Nei, nei, nei. Det kan jeg ikke skjønne. Jeg tapte kanskje kampen, men kontrollen min var elendig, kontrer Eikrem Haugen, som nekter å ta selvkritkk.

Oliver forteller at han stort sett får med seg alt som er av Storhamar-kamper.

- Jeg har sesongkort i ishallen og ser i tillegg mange bortekamper. Denne sesongen tror jeg de i hvert fall vinner sluttspillet, sier han.

- Skal banke Lillehammer

De som ville fikk bryne seg mot Martin Rønnild i bordhockey.

Blant de som prøvde seg var Johannes Eriksen.

- Hvordan går det mot Lillehammer i romjula, Martin? spør Johannes, mens han styrer spakene på den ene bordenden energisk.

- De skal vi selvsagt banke, svarer Storhamar-løperen.

Senterkoordinator på Maxi, Elisabeth Grønning Rognmo, forteller at de merker engasjementet rundt Storhamar-laget.

- Det er så fint at gutta stiller opp på slike ting. I dag sto folk i kø fra 11.45, og vi merker selvsagt at folk er veldig glad i Storhamar. Dessuten virker det som at spillerne også er glade for å kunne møte supporterne på denne måten, sier Grønning Rognmo.

Gjensidig glede

Det bekrefter Martin Gran.

- Dette er en ålreit dugnad som bidrar til at vi kommer nærmere de som støtter oss hver kamp. En fin måte for oss å kunne gi noe tilbake på. Man ser at folk setter pris på dette, sier Gran.

- Vi var her i fjor også, og dette er bare koselig. Dette er et annet miljø enn i hallen, og gleden er gjensidig, legger Mikael Zettergren til. 

I romjula får spillerne noen dager fri. Selv om det ikke har vært kamper på en stund, påpeker gutta at det på ingen måte har vært ferie likevel.

- Vi har hatt en veldig hard uke nå med masse trening.  Da er det fint å kunne koble av med noe slikt. Vi skal være klare til kampene i romjula, lover Magnus Eikrem Haugen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke