buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Endelig: Martine Hovden var endelig tilbake på banen etter snaut to år med lange skadeavbrekk.Foto: Kai Kristiansen
 
Holdt på å legge opp etter to år med skader
Martine Hovden (25) har stort sett gått skadet de to siste årene. I sine tyngste stunder var hun i ferd med å gi opp, men i går var hun endelig tilbake på banen.

Publisert: 12.feb.2017 22:01
Oppdatert: 12.feb.2017 22:08

– Det har vært perioder hvor jeg har vurdert å gi meg helt med håndball. Å gå skadet så lenge er ikke lett, smiler Martine Hovden.

Storhamar-spilleren var spådd en lysende karriere. Hun var med i landslagsdiskusjonen og de fleste piler pekte opp og fram for Fredrikstad-jenta, som kom til Hamar før sesongen 2013/14.

Etter en god sesong i Prestrudhallen kom imidlertid skadene.

Mislykket operasjon

Hovden har vært gjennom to kneoperasjoner. Den første var ikke vellykket.

– Jeg måtte reoperere kneet, og bruskskaden jeg har i dag vil aldri bli helt bra, forteller Martine som endelig var tilbake på banen mot Halden.

25-åringen var ikke fenomenal i sitt comeback, men både hun, lagvenninner, trenere og supportere gledet seg over at hun var tilbake og kampklar.

– Det er hyggelig, smiler Martine beskjedent etter å ha fått brukbart med spilletid mot bunnlaget fra Østfold.

Roser jentene

I april er det to år siden Martine for alvor fikk trøbbel med kneet. Riktignok har hun hatt et par returer til håndballen, før nye skader har stanset henne. Før jul fikk hun en kraftig hjernerystelse under oppvarming før trening. Den har plaget henne fram til for én uke siden. Da kunne hun trene for fullt.

– Lagvenninnene har vært veldig viktig for meg i denne lange perioden. De har alltid heiet på meg, og var viktige da jeg hadde mine tyngste perioder, forteller Hovden som scoret to mål mot Halden.

Blir om klubben vil

– Jeg har masse å gå på spillemessig. Kampen i dag var ikke veldig bra for min del, men dersom klubben vil ha meg med også etter denne sesongen, kommer jeg til å satse videre, sier Østfold-jenta som ikke frykter nye skader.

– Jeg går ikke rundt og bekymrer meg om det, og når jeg spiller tenker jeg ikke på det i det hele tatt, sier spilleren som stort sett har slitt med alvorlige skader som Storhamar-spiller.

– Jeg har heldigvis vært forskånet for småskader, fleiper Martine Hovden, som etter snaut to år med skader gledet seg over å være smertefri, kampklar og med på å banke Halden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat