16. des
Jubel: Storhamar-jentene jublet etter seieren over Oppsal. Foto: Truls Hovelstuen Blystad
 
Pausen snudde kampen for Storhamar
Storhamar slet stort de første 30 minuttene, men en pust i bakken så til å gjøre susen for Storhamar-jentene.

Publisert: 02.nov.2016 19.57
Oppdatert: 02.nov.2016 19.58

Storhamar fikk det ikke til i første omgang, og slet i alle faser av spillet. Sjansene sitter ikke, og Stine Lidèn fanget ikke nok baller. Lagene fulgte hverandre til 3-3, men etter det hadde Oppsal overtaket på Storhamar. Det sto 10-13 til pause i Boligpartner Arena.

Etter pausen var det noe helt annet. Maria Aarstad kom inn i buret, og var med på snuoperasjonen. Etter 15-15 så gultrøyene seg aldri tilbake. Forsvaret satt, og angrepsspillet var noe helt annet. Tonje Enkerud ble kåret til Storhamars beste. Hun ble toppscorer med 6 mål. Malene Aambakk, Lise Løke og Lise Binger endte på fire mål hver.

Beste og verste

- Vi var på vårt verste før pause, og vårt beste etter pause. Det er litt av utfordringen vår, at vi ikke er stabile nok, forteller trener Arne Senstad etter kampen.

- Jeg er veldig godt fornøyd med den jobben Maria Aarstad gjør etter at hun kommer inn, i tillegg til at Malene Aambakk var viktig i snuoperasjonen etter pause. I tillegg var Løke og Tonje Enkerud gode, sier en fornøyd Storhamar-trener.

Storhamar gikk med seieren over Oppsal opp til sjetteplass på tabellen med seks poeng.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke