buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
God: Betina Riegelhuth har vært god for Storhamar Foto: Anders Bakkerud Larsen
 
Storhamar bakpå mot slutten
Storhamar ledet lenge, men Vipers har tatt over, og leder med fire rett før slutt. HA oppdaterer underveis i kampen.

Publisert: 12.okt.2016 19:25
Oppdatert: 12.okt.2016 21:30

Storhamar ledet til pause, men etter pausen har de slitt voldsomt. De bommer på sjansene, og forsvaret sitter ikke, mens Vipers har scoret femte i omgangen. Det ser det ikke lett ut for Storhamar-jentene. I tillegg fikk Gabriella Juhasz direkte rødt for en arm i ansiktet på en Vipers-spiller.

Første omgang

Betina Riegelhuth har seks og Kamilla Sundmoen har fem scoringer, og de har vært toneangivende i den første omgangen. Storhamar tok tidlig initiativet, og har ledet hele omgangen. Men Vipers følger tett, og har ligget ett og to mål bak hele vegen, etter at Storhamar ledet med fire tidlig i omgangen.

Før kampen

Senstad sier følgende om mulighetene i kampen mot Vipers Kristiansand.

– Poeng er bonus. Vipers og Larvik er helt klart de lagene jeg før sesongstart sa kom til å være i en egen klasse, i forhold til de mannskapene de har, sier Senstad, som håper flere spillere hever nivået.

– Jeg er opptatt av vi tar steg, for jeg synes ikke vi er i nærheten av vårt eget toppnivå. Jeg håper flere  leverer mot Vipers. Da kan det bli gøy, for da ser vi at vi har noe å bidra med, sier han.

Vipers Kristiansand er nummer tre på tabellen med åtte poeng, bak Glassverket og serieleder Larvik. Storhamar er nummer seks, med fire poeng. Glassverket spilte 19-19 mot Tertnes tidligere i dag, og tapte ett poeng.

Det blir en tøff oppgave for Storhamar, som er uten Kristin Høybakken og Tina Engan, som begge sliter med skader. Kamilla Sundmoen er igjen uten smerter, etter å ha fått behandling i Oslo.


HA følger kampen, og saken oppdateres underveis i omgangene, i pausen og etter kampen. Så følg med!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat