buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Duell: Storhamar har slitt mot Tertnes.
 
Storhamar vant i siste minutt
Etter en kjempeopphenting i andre omgang, fikset Tonje Enkerud Storhamar seier i siste minutt. Det endte 21-20 til Storhamar.

Publisert: 09.nov.2016 19:13
Oppdatert: 09.nov.2016 21:38

Storhamar startet best, og ledet både 3-0 og 7-5 i starten av kampen. De sto godt defensivt, og scoret på sjansene sine. Utover i omgangen skulle det bli annerledes. Tertnes hevet seg flere hakk, og i sammenheng med sjansesløseri fra Storhamar, har de en ledelse på fire mål inn til pause, 8-12.

De gule startet andre omgang forrykende, og scoret seks på rad i starten av andre omgang, og gikk opp i en 13-12 ledelse. Men kampen var ikke over, og lagene fulgte hverandre helt inn. Tonje Enkerud ble den store helten med sin scoring 30 sekunder før slutt. Det endte 21-20 til Storhamar. Storhamars toppscorer ble Ellen Marie Folkvord, med seks mål.

Før kampen

Maria Aarstad starter i mål, etter en meget god kamp sist.

Tertnes kommer til Boligpartner Arena, og møter et Storhamar-lag som slo Oppsal i forrige serierunde. Storhamar er nummer seks på tabellen, ett poeng bak motstander Tertnes på femte. Denne kampen er den siste serierunden før det er pause til over nyttår, på grunn av EM i desember.

Arne Senstad sier Tertnes er ett lag som må slås.

– Hvis vi skal klare målsettingen vår, så er Tertnes et lag vi må ha bak oss, da må de være nummer seks. De andre lagene over der har vi tapt mot, så det er viktig at vi får dem bak oss hvis vi skal klare målsettingen om topp fem, sier han.

Senstad tror det blir en tøff kamp, mot det laget i eliteserien han mener er mest lik sitt eget lag.

– Både i spillestil og hva de har vært gjennom med utskiftning av spillere, men de har hatt kontinuitet på trenersiden. De spiller en håndball man finner ganske mange likheter med oss i, forklarer Senstad.

Senstad var godt fornøyd med andreomgangen mot Oppsal forrige onsdag, en kamp Storhamar-jentene vant fortjent.

– Jeg var litt skuffet etter første omgang. Jeg etterlyste litt fandenivoldskhet, men så la vi oss ned forsvarsmessig fra start, i tillegg til at vi ikke hadde noen redninger. jeg synes vi ble tamme i første omgang, både defensivt og offensivt, forklarer han.

Vi følger kampen, og oppdaterer saken under kampen, i pausen og etter kampen med reaksjoner fra Boligpartner Arena.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat