buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Knallgod: Kamilla Sundmoen mot Stabæk.
Foto: Truls Hovelstuen Blystad
 
Storhamar vant med elleve etter bunnsolid kamp
(Stabæk-Storhamar 21-32) En knallkamp både i angrep og forsvar gjorde at Storhamar knuste Stabæk med 32-21. Kamilla Sundmoen var banens gigant med ni mål.

Publisert: 04.jan.2017 17:23
Oppdatert: 04.jan.2017 20:46

Tonje Enkerud satte Storhamar sitt første mål, og etter åtte minutter ledet de med 5-2. Stabæk hentet litt innpå, men Storhamar hadde økt til 7-3 da det var spilt ti minutter. Etter en målløs periode på fem minutter, var det igjen Storhamar som økte. 8-3 ved kampens spiller i første omgang, Kamilla Sundmoen. Storhamar så seg ikke tilbake i den første omgangen, og etter 25 minutter var ledelsen økt til 13-5. Stabæk tok noe innpå mot slutten av omgangen, men gultrøyene gikk til pause med 15-8. Et meget godt utgangspunkt før den andre omganngen for Arne Senstad sitt lag.

Kamilla Sundmoen satte seks mål i den første omgangen. Alle utespillerne utenom Malene Aambakk og Astrid Holstad noterte seg for scoring de første 30 minuttene.

Etter pause holdt Storhamar godt på ledelsen, og etter 40 minutter ledet de 18-12. Angrepspillet satt, og forsvaret, med keeper Stine Lidèn, satt veldig godt. Stabæk ble frustrerte, og fikk ikke til nevneverdig i deres egen hall. Storhamar-toget bare fortsatte. Stabæk kom aldri i nærheten av å true bortelaget, og etter 52 minutter hadde Storhamar gått opp til en timålsledelse, 27-17.

Da Astrid Holstad satte inn en syvmeter minuttet før slutt, hadde alle Storhamar sine utespillere scoret i Nadderud Arena.

Storhamar hadde økt avstanden til 11 mål da sluttsignalet gikk. 

Kampen endte 32-21 i favør av Storhamar. Et knallsterkt resultat for gultrøyene. 

Toppscorer for Storhamar ble Kamilla Sundmoen med ni mål. Huun spilte en kjempekamp, og var banens gigant. Malene Aambakk endte med fem mål.

Storhamar går opp til ti poeng etter seieren. 

Neste hjemmekamp er mot Gjerpen 11. januar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat