24. okt
Best: Tonje Enkerud har vært Storhamars beste.
 
Storhamar vant mot Oppsal
Storhamar Håndball møter i kveld Oppsal på hjemmebane. Etter at de hentet inn Oppsals ledelse, har de vært helt overlegne. Det endte 25-20 til Storhamar.

Publisert: 02.nov.2016 17:45
Oppdatert: 02.nov.2016 21:08

Tonje Enkerud har vært Storhamars beste med 6 mål. Kamilla Sundmoen, Malene Aambakk og Lise Binger har tre mål hver.  Lise Løke har fire. Maria Aarstad har kommet inn i mål, og var meget god. Hun var med å snu kampen for Storhamar

Første omgang

Storhamar fikk det ikke til i første omgang, og slet i alle faser av spillet. Sjansene sitter ikke, og Stine Lidèn fanget ikke nok baller. Lagene fulgte hverandre til 3-3, men etter det hadde Oppsal overtaket på Storhamar. Det sto 10-13 til pause i Boligpartner Arena.

Før  kampen

Storhamar står med to seirer på de seks første kampene, men tapene har kommet mot Larvik, Vipers, Glassverket og Byåsen, mens seirene har kommet mot Halden og Sola – som også skal slås i utgangspunktet.

Senstad mener hele laget må opp et hakk før onsdagens hjemmekamp mot Oppsal, som i likhet med Storhamar står med to seirer og fire poeng etter de seks første kampene.

– De kommer med ordentlig skyts fra bak i banen. De spiller mye sju mot seks. De slo Byåsen hjemme og ledet mot Vipers. Jeg er forberedt på å spille seks mot sju.

– Det er en åpen kamp, men nå møter vi et lag vi mener vi skal konkurrere med. Da må det smelle, sier Arne Senstad.

Oppsal er for øvrig et jevnt besatt lag uten de største stjernene. De har et lag hvor det er flere som deler ansvaret med å score målene.

Storhamar spilte treningskamp mot Aker mandag, der de vant med 10 mål.

Vi følger kampen underveis, og oppdaterer underveis i omgangene, i pausen og etter kampen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke