20. aug
 
Storhamar G14 jublet over seier i egen turnering
Tre Storhamar-lag kom helt fram til finalen. Det var kun G14-laget som kunne heve pokalen over hodet. Både jentene og guttene i 16- årsklassen gikk på tap.

Publisert: 27.aug.2017 20:46
Oppdatert: 27.aug.2017 20:46

Finalene i Maxiturneringen var av det gode slaget, selv om vi bare fikk ett lokalt lag til topps. Ingen andre lokale lag enn Storhamar kom til noen A-finaler.

Fortjent seier

Storhamar G14 vant fullt fortjent 2–0 over Østsiden. Kampen store profil ble tomålsscorer Eivind Jordtveit.

Hans andre mål var av det pene slaget. Han kom i stor fart litt skrått på venstresiden. Eivind ser at Østsidens keeper står langt ute og gjør det eneste riktige. Kontrollert lobber han ballene elegant over en forfjamset keeper.

Helt klart kampens store prestasjon.

Guttene i G16 fikk det langt tyngre. Etter bare noen få minutter scoret Torp 1–0 og Storhamar måtte jage en utlikning. Dessverre gikk ikke det. Torp la på til 2-0, og kunne reise hjem med den store pokalen.

Spennende finale

I jenter 16 ble det en meget velspilt og spennende finale.

Gjøvik-Lyn kunne ikke fått en bedre start enn det de fikk. Etter ett minutt lå den første ballen i målet bak Storhamars keeper. Hjemmelaget ga seg ikke og produserte nok sjanser til å score både to og tre mål. Slik gikk det ikke, og lagene gikk til pause med ledelse til Gjøvik-Lyn.

Gjøvik-Lyn brukte ett minutt på første scoring. Da andre omgang ble satt i gang, brukte Gjøvik-Lyn enda kortere tid på mål nummer to. 30 sekunder sto det på klokka og 2–0 til bortelaget.

Mange lag hadde gitt opp med bare 20 minutter igjen å spille, men ikke Storhamar.

Elinor Nilsen reduserte til 1–2 og plutselig ble det spennende igjen. Storhamar hadde flere store sjanser til å få ekstraomganger, men slik gikk det ikke.

Hedda Bjørlo hadde blant annet en suser som traff metallet og ut.

Jentene var skuffet rett etter at sluttsignalet gikk, men å bli nummer to i en så stor turnering, er bra, mente mange.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke