22. jun
Klassespiller: Synne Wikstrøm var banens beste spiller mot Vikersund.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Storhamar knuste Vikersund
Storhamar knuste Vikersund og viser toppform på slutten av sesongen. De fire siste kampene har endt med åtte poeng. Dermed blir det fortsatt spill i 2. divisjon for de unge talentene.

Publisert: 11.mar.2018 16:51
Oppdatert: 11.mar.2018 16:50

Storhamar - Vikersund 45-10

Det var ikke rare motstanden Vikersund kunne gi et heltent Storhamar. Hjemmelaget kjørte over Vikersund og scoret nesten på alle angrepene. I tillegg stengte keeper Lea Løkke-øwre målet. I første omgang scoret Vikersund kun fire mål. Dermed fikk keeper Løkke-øwre en redningsprosent på imponerende 78.

Linn Marie Birkeland er imponert over det de yngste på laget presterer.

- Det er sterke saker det jentene har gjort. At vi fortsatt skal spille i 2. divisjon er utrolig viktig for klubben. Hadde vi rykket ned, så tror jeg utviklingen hadde stanset opp for mange av jentene, sier Birkeland.

Laget er i toppform og har vunnet sine fire siste kamper. Nå kan laget senke skuldrene og slippe seg løs de to siste kampene.

Det var ikke bare seieren som gledet i denne kampen. To av spillerne har vært skadet lenge. Inger-Karin Kjernmoen tok korsbåndet i forrige sesong. Nå var kantspilleren tilbake. Det så faktisk ikke ut at Inger-Karin har vært borte en trening. Hun spilte på hele sitt register og ble toppscorer med ni må. En meget  sterk prestasjon.

Ei jente som har vært enda lenger borte, er tilbake for fullt. A-lagsspiller Martine Hovden spilte sin alle første hele kamp på tre år. Også hun spilte en meget god kamp og noterte seg for sju fine mål.

Den aller beste i kampen var allikevel den andre kantspilleren. Synne Wikstrøm storspilte og gjør sjelden feil. Åtte innhopp fra høyre kant ble belønnet med sju mål. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.