16. jul
 
Storhamar sliter
Levanger leder med ett mål til pause.

Publisert: 13.jan.2013 15:56
Oppdatert: -

Én omgang er unnagjort i Prestrudhallen, og storvokste og hardtskytende Levanger leder 14-15 til pause.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele første omgang, og byttet på å ha sine gode perioder. Sekunder før pausesignalet ljomet satte gjestene inn sitt 15. for dagen.

For Storhamars del har både Riegelhuth, Løke og Maja Jakobsen stått frem med flere scoringer. Kamilla Sundmoen, som endelig er tilbake fra skade, scoret tre mål tidlig i omgangen.

Ikke sikker på seier

Selv med Kamilla Sundmoen tilbake var trener Arne Senstad før kampstart klar over at Levanger ville gi Hamar-laget ordentlig match.

- Levanger er en vanskelig motstander, et stort fysisk lag, med gode skyttere, og vi må ta dem på fart. Det var utgangspunktet mot Sola sist helg også, og da kom vi aldri ordentlig i gang, så jeg er usikker på om vi er helt der vi bør være, sa Storhamar-sjefen.

Oppskriften for å slå Levanger var på sin side enkel.

- Vi må løpe fort, hoppe høyt og skyte hardt, avsluttet Senstad.

Om Storhamar klarer å reise seg etter hvilen gjenstår å se. At HA kommer tilbake med mer etter kampen kan vi imidlertid garantere.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke