buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
OMFAVNET: Alfred Örn Finnsson og Atle Bronkebakken etter kampen.
 
Örn Finnsson - Ikke friskmeldt ennå
Etter to stygge tap kom endelig Storhamar på riktig spor igjen i revansjeoppgjøret mot Oppsal. Likevel går ikke trener Alfred Örn Finnsson av skaftene i begeistring. 

Publisert: 06.nov.2013 21:11
Oppdatert: -

Man kunne tydelig se hvor mye det betydde for den pressede islendingen da sluttsignalet gitt på stillingen 26-23 fordel de gule og blå. Han ble omfavnet av spillerne sine og sportssjed Atle Bronkebakken (bildet) da sluttsignalet gikk.

- Betyr mye

Det så ut som om Örn Finnsson ble noen kilo lettere.

- Dette betyr mye. Vi har fortsatt å ha trua på oss selv og det vi driver med. Treningene den siste tiden har vært gode, og i dag fikk vi betalt tilbake for det, sier Örn Finnsson til HA etter kampen.

Han så nesten litt rørt ut, men benektet nettopp det.

- Nei, ikke rørt. Bare veldig giret. For dette smakte så utrolig godt, sier han.

Fremdeles noe å gå på

- Vi har hatt en tung periode og det er deilig å komme tilbake på riktig spor igjen nå og endelig vinne igjen, sier treneren.

- Er dere friskmeldt nå?

- Absolutt ikke. Vi har mye å gå på fremdeles. Vi er ikke kurert på noen som helst måte, men to poeng smakte utrolig godt i dag likevel. Nå gjenstår det noen viktige kamper til før det er pause, sier han.

Etter en blytung åpning på kampen lå Storhamar under med 1-6 og 2-8 før Örn Finnsson begjæret time-out. Da snudde alt for de gule og blå.

- Alle gode

Örn Finnsson priser spillerne sine for innsatsen de la ned i dagens oppgjør, som til slutt altså endte 23-26. 

- Linn Marie Birkeland (6 mål) og Betina Riegelhuth (8 mål) var selvsagt veldig bra, men jeg synes alle jentene var veldig gode. Moro å se at det løsner mer og mer for de nye som kom inn i sommer og. Martine Hovden sto fram i dag, sier Alfred Örn Finnsson etter seieren over Oppsal.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat