buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Avgjørende: Arne Senstad mener han har et sterkt nok lag til å tukte Stabæk i kveldens toppoppgjør.Foto: Håkon T. Kristiansen
 
Storhamars første virkelige test i serien
Arne Senstad mener bortekampen mot Stabæk blir svært viktig for opprykkskampen i 1. divisjon.

Publisert: 02.des.2015 11:18
Oppdatert: 02.des.2015 21:38

Begge lag spilte i eliteserien forrige sesong. Denne sesongen er de favoritter til å rykke rett opp fra nivå to. Per dags dato er de tabellnaboer på henholdsvis andre- og tredjeplass, men Storhamar er tre poeng foran Stabæk etter åtte serierunder.

Helt åpen kamp

– Dette blir vår første virkelige test i serien. Stabæk har et eliteseriemannskap, men de har ikke overbevist så langt de heller, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Han mener laget hans har sluppet lett unna ved et par anledninger, og ikke blitt straffet spesielt hardt. I kveld tror han situasjonen blir en helt annen.

– Det er det ikke mange av de andre lagene vi har møtt i år som har de samme kvalitetene som Stabæk. Nå får vi en kamp som vi har etterlyst litt sjøl. Gjør vi feil blir vi straffet, sier Senstad.

Storhamars skadeliste er ikke like lang som den har vært tidligere i høst. Sett bort ifra langtidsskadde Martine Hovden, Ellen Marie Folkvord og Malene Aambakk, er det kun Lise Løke (brudd i nesa) som er tvilsom til toppkampen.

Enkel seiersoppskrift

Senstad vet hva som kreves av de skadefrie spillerne som entrer parketten i Nadderud Arena.

– Nøkkelen for vår del blir å holde trykket i forsvarsspillet. Samtidig trenger vi fortsatt å få hjelp av Stine (Lidén) i mål. Hun har hatt en veldig god redningsprosent i de to siste kampene. Vi er avhengig av, og forventer, at hun fortsetter på det nivået, sier Senstad, som tror laget hans er kapable til å hamle opp med det han kaller 1. divisjons beste lag på papiret.

– Det gjelder at vi virkelig er på topp. Jeg har et mannskap som kan ta opp kampen med Stabæk, sier han selvsikkert.

Avgjørende uke

Skulle de gule og blå fra Hamar vest tape mot bæringene i kveld vil de fortsatt inneha andreplassen bak Flint. Men det betyr at de to påfølgende kampene mot Fredrikstad og Fjellhammer blir enda viktigere.

– Dette blir en avgjørende kamp for å få en luke på Stabæk, som jeg anser som den største utfordreren vår. Taper vi blir det helt åpent, sier Senstad før han tillegger:

– Vi går inn i en viktig uke med kamp mot Fredrikstad til helgen og Fjellhammer i midtuka. Det er to lag som har uttalt at de ønsker å være med å kjempe om opprykk.

Storhamar stiller med følgende lag:

Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad (målvakter) - Kamilla Sundmoen, Gabriella Juhasz, Mari Finstad Bergum, Elise Skinnehaugen, Tonje Enkerud, Linn Marie Birkeland, Tina Engan, Kristin Høybakken, Emma Skinnehaugen, Lise Binger og Lise Løke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat