buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
VONDT: Det var vondt å tape semifinalen for Anja Edin, men nå har hun bestemt seg for å fortsette i Storhamar.
 
– Et kvarter ikke nok
Storhamar - Våg 25-32.

Publisert: 01.mai.2009 19:03
Oppdatert: -

På forhånd var Storhamar storfavoritter til å kapre en sluttspillfinaleplass mot Våg, men leverte sitt desiderte årsverste i 1. omgang.

Da stemte ingenting for Hamar-laget, verken i angrep eller i forsvar. Et topptent og aggressivt Våg kjørte over Storhamar, som sto igjen tilsynelatende handlingslammede.
Vågs Birkeland satte inn sju scoringer bare på den første omgangen, og laget fra Kristiansand kunne gå til pause med 17-9-ledelse.
2. omgang startet på samme måte, med feil og misbrukte angrep av de blågule.
Men etter om lag fem minutters spill begynte Storhamars store forvandling, og etter Lise Løkes 10-17-scoring fulgte et meget godt kvarter.
De hentet utrolig nok opp til 19-19. Lagene lå likt en liten stund, men etter 21-21 stakk Våg igjen fra, og feilene og det dårlige forsvarsarbeidet senket seg igjen over Storhamar-jentene.
– I et kvarter av kampen spilte vi håndball sånn det skal spilles, med tempo på beina og ballen. Men i resten av kampen ble vi stillestående og gjør masse feil. Vi hadde en god mulighet til å nå finalen, men et kvarter av en hel håndballkamp er ikke nok, sa Storhamar-trener Arne Senstad til tv2 etter kampslutt.
Dermed er det i stedet Våg som møter Larvik i finalen.
 
 
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat