24. okt
Gir alt: Tonje Enkerud og resten av Storhamar-spillerne har virkelig overbevist trener Arne Senstad.Foto: Kai Kristiansen
 
Storhamar-treneren imponert over jentene
Storhamar-spillerne har imponert trener, Arne Senstad såpass at han ikke er like desperat etter å erstatte Maja Jakobsen og Betina Riegelhuth.

Publisert: 10.jun.2015 13:08
Oppdatert: 10.jun.2015 13:15

Da det ble bekreftet at Storhamar mistet begge sine landslagsspillere, Maja Jakobsen og Betina Riegelhuth var ikke Arne Senstad i tvil: Storhamar må hente en bakspiller.

Trengte å vekkes

Senstad er ikke lenger like desperat, for etter en restitusjonsøkt i bassenget i Ankerskogen tirsdag forteller treneren om solid framgang hos spillerne med kontrakter.

– Vi hadde noen fysiske tester noen uker tilbake, som ikke ga meg bare oppløftende svar. Det var flere som var under ønsket nivå. Så vi har kjørt på skikkelig og lagt ned en god treningsperiode, sier Senstad som er strålende fornøyd med responsen fra spillerne.

– Jeg er fantastisk fornøyd med viljen og trøkket jentene har lagt ned. De går til med livet som innsats, og det trenger vi. Det er tydelig at de følte sjøl at de trengte å vekkes.

På grunn av den solide treningsinnsatsen går Senstad langt i å si at han med dagens Storhamar-mannskap vil klare å holde plassen i eliteserien.

– Vi har ennå et langt stykke fram, men jeg er grisefornøyd med dem som er her nå, forteller Senstad.

Har følere ute

Men han innrømmer at laget hans hadde trengt en skikkelig skytter.

– Vi er inne på beinet rent antallsmessig. Så vi må være ekstreme vi som er igjen.

– Akkurat nå har vi ikke så mye penger at vi kan kaste oss rundt etter hvem som helst, men vi har noen følere ute etter en bakspiller, sier Senstad som er i nærheten av å signere en ny spiller.

Ungarske Gabriella Juhasz (30) spilte i Fredrikstad forrige sesong, men har den siste tiden prøvespilt for de gule og blå fra Hamar vest.

30-åringen står bokført med 13 A-landskamper for Ungarn. Landslagsdebuten fikk hun mot Norge tilbake i 2007.

I hjemlandet har hun spilt for toppklubbene Györ, Ferencvaros og Veszprém Barabás før Levanger lyktes med å lokke henne til Norge i 2012.

– Gabriella er kantspiller, men er litt som Linn-Marie Birkeland og kan spille på flere posisjoner. Hun vil til Hamar og spille for oss, og det er sånne typer vi trenger, sier Senstad om den rutinerte ungareren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke