buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
OPTIMIST: Daglig leder Erik Stensrud nekter å svartmale situasjonen.
 
– Skal betale alt vi skylder kommunen
Daglig leder i Storhamar Elite, Erik Stensrud, lover at klubben skal betale alt de skylder Hamar kommune, om de får en ny nedbetalingsavtale.

Publisert: 13.mar.2015 07:09
Oppdatert: 13.mar.2015 07:10

HA-sporten møter den daglige lederen i Prestrudhallen. Han er den første til å beklage at klubben ikke er i stand til å gjøre opp for seg økonomisk.

– Det er korrekt at gjelda til Hamar kommune har økt med rundt 445.000 kroner siden april 2013, men det hører også med at vi har betalt inn rundt 1,6 millioner til kommunen i perioden april 2013 til mai 2014, forteller Stensrud som innrømmer at klubben ikke har betalt halleie det siste halve året.

Får tilført penger

I rådmannens innstilling til vedtak står det at et positivt vedtak forutsetter at klubben innhenter tilstrekkelig kapital for å kunne gjennomføre de skisserte planene for nedbetaling av gjeld.

– Heldigvis har vi gode håndballvenner som har lovet oss tilførsel av kapital, slik kommunen krever, sier Stensrud, som ikke vil si noe om hvem som har sagt ja til å hjelpe klubben, eller hvor mye penger det er snakk om.

– Jeg kan si så mye at det dreier seg om flere hundre tusen kroner, sier Stensrud.

Bakgrunnen til vanskene

– Hva er den viktigste årsaken til at klubben har havnet i denne situasjonen?

– Svaret på det er at vi har drevet med driftsunderskudd i 2011 (1 mill), 2012 (350.000) og 2013 (120.000). I 2014 har vi et lite overskudd. Dette viser både hvorfor vi sliter, men også at vi er på rett vei.

Den daglig lederen har vært i kontakt med mange av klubbens kreditorer for å kartlegge om det er mulig å få til en dividende på 50 prosent.

– Så langt har jeg utelukkende møtt velvilje, og det er vi veldig glade for, sier Stensrud som legger til at det aldri har vært snakk om å be Hamar kommune om å få ettergitt noe av gjelda.

– Vi ønsker å betale hver eneste krone vi skylder Hamar kommune, og med en ny nedbetalingsplan er vi kommet et langt stykke på veien, mener Stensrud.

Den daglig lederen legger til at klubbens spillere har fått lønn som avtalt, og at å bryte samarbeidet med Alfred Örn Finnsson ikke påførte klubben vesentlige kostnader.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat