buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
- Alle kom og var pigge
Trener Arne Senstad gledet seg over ei god treningsøkt da Storhamar -jentene møttes etter påske. Og alle kom...

Publisert: 07.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
Trener Arne Senstad gledet seg over ei god treningsøkt da Storhamar -jentene møttes etter påske. Og alle kom...
HAMAR: Etter den svake kampen mot Gjerpen (35-35) gjorde Senstad det klart at de som ikke ville blø for drakta og gjøre sitt for fellesskapet, ikke trengte å møte opp igjen etter påske.
- Men alle kom og de var skikkelig pigge. Det var en av de beste treningene våre i år, sier Senstad om treningsøkta andre påskedag.
Senstad tror det gjorde jentene godt å få påskefri.
- Mange av spillerne har hanglet etter Montenegro. Mange har vært slitne fysiske og mentalt, og kampene mot Levanger og Gjerpen var ikke morsomme for noen. Vi har hatt noen slike runder før også, og med en så liten stall er vi sårbare for sjukdom og skader, sier Senstad.
Han kan glede seg over at alle er friske til dagens kamp mot Vipers i Kristiansand. Det gjelder også keeper Lene Jøranli som har stått over de to siste kampene på grunn av sjukdom.
Storhamar har nå to matchballer til å sikre seg seriebronse. Med seier i dag - eller mot Gjøvik og Vardal i Prestrudhallen neste onsdag, spiller det ingen rolle om Tertnes vinner sine tre siste kamper.
- Jeg har fortsatt troen på bronsen, jeg. Men jeg trodde vi skulle slå Levanger og Gjerpen også, sier Senstad.
- Det blir en tøff kamp. Vipers har fått tilbake skadde spillere, og vi har ofte hatt det tøft mot Vipers, fastslår Storhamar-treneren.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat