buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
BTENKT: Arne Senstad var fryktelig skuffet etter gårsdagens tap.
 
- Bare tull og tøys
- Vi var ikke i nærheten av å komme til finalen. Dette var bare tull og tøys, sa en veldig skuffet Arne Senstad etter semifinaletapet for Våg.

Publisert: 02.mai.2009 05:14
Oppdatert: -
SKIEN: Storhamar-treneren hadde et godt håp om å komme til sluttspillfinalen i Skien. Det var bare om å gjøre å slå et Våg-lag som Storhamar har beseiret to ganger tidligere denne sesongen.

Men ikke i går.

Kvarter var alt
- Vi hadde et kvarter i 2. omgang. Det var alt. Vi bommer og gjør tekniske feil. Våg er flinke til å gjøre jobben sin, mens vi bryter ut av spillet vårt hele tiden.

- Enten er ikke jentene ordentlig skjerpet, eller så er de overtente. Det så i hvert fall dumt ut det vi presterte i dag. Vi går fra det elendige til en periode der det glir, men jeg føler egentlig at alt går i mot oss i dag. Alt fra returer til dommeravgjørelser.
- Våg spilte langt hissigere enn dere…
- Vi var forberedt på hvordan de ville spille, men i dag ble vi stående for passive og vente.

- Ikke formasjonene
- 1. omgangen må ha vært den svakeste på år og dag?

- Det kan se sånn ut. Vi starter med 3-2-1 og legger om, men det hadde ingen ting med formasjonene å gjøre i dag. Vi fungerte skikkelig bare et kvarter, og det er for kort tid til å vinne.
- Nei, nå er hele helga ødelagt, og denne sjansen var så fryktelig sur å gi fra seg.
- Men, vi får ta med det positive også: Det har vært en veldig bra sesong for Storhamar. Det var bare så synd at avslutningen skulle bli så kjedelig, sier en skuffet Arne Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat