13. des
HARDKJØR: Arne Senstad mener Storhamar-spillerne aldri har vært bedre trent, etter å ha vært gjennom et skikkelig hardkjør den siste perioden. Nå er han spent på hvordan lager står mot Larvik.
 
- Bedre trent enn noen gang
Om den desiderte formtoppen ikke er inne til morgendagens kamp mot Larvik, mener Arne Senstad at Storhamars håndballjenter er bedre trent enn noen gang.

Publisert: 06.jan.2009 05.00
Oppdatert: -
HAMAR: - All treningen vi har lagt ned i desember er ikke gjort for å få en formtopp mot Larvik i morgen. Jentene er bedre trent enn noen gang, og de er blitt plaget skikkelig. Vi har trent for å holde hele sesongen ut, og jeg er ikke sikker på om vi er helt oppe på toppen når vi møter Larvik, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
- Tøft å slå Larvik
- Det er uansett veldig tøft å slå Larvik, og det gjør ikke saken enklere at førstevalget vårt i mål ikke kan spille. Når også andrevalget ikke er helt der hun skal være på grunn av en skade, så blir det ikke enklere å slå Larvik, mener Storhamar-treneren.

Forsvarsjobben og målvaktsituasjonen blir Storhamars nøkkel til et godt resultat mot Larvik.
- Det blir også veldig viktig at vi er tålmodige i angrep, og ikke åpner for kontringer som Larvik er så gode på, sier Storhamar-treneren.

Mye godt i jula
Han kan se tilbake på to julekamper med svært så blandet kvalitet. Storhamar var supre i første del av kampen mot både Toten og Gjøvik og Vardal, for så å slippe seg ned på et altfor lavt nivå.

- Jeg har aldri opplevd at vi har vært så mye bedre enn motstanderne i de periodene hvor vi var virkelig gode. Da hadde vi veldig bra tempo og et vanvittig trykk, sier Senstad som ikke er i tvil om at det fysiske grunnarbeidet er gjort når seriespillet nå starter igjen.
Storhamar ligger på sjetteplass etter åtte serierunder med åtte poeng, og er fire poeng etter Nordstrand på bronseplassen. Storhamar har vunnet fem kamper og tapt tre. At laget bare har åtte poeng etter fem seiere, skyldes at Storhamar måtte starte sesongen med minus to poeng på grunn av negativ egenkapital ved utgangen av 2007.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke