7. des
GLAD: Kamilla Sundmoen
 
- Betyr mest for de yngste
- Stålende! Endelig. Nå kan vi snart komme oss på fote igjen.

Publisert: 19.des.2013 04.13
Oppdatert: -
Hamar
Storhamar håndballs forgrunnsfigur, Kamilla Sundmoen, var jublende glad da HA-sporten overbrakte beskjeden om at finansieringen av ny flerbrukshall var formelt i orden.
- Det betyr at vi kan komme på fote igjen som klubb. Ny hall vil bety flere tilskuere, flere sponsorer og kanskje høyere sponsorbidrag fra hver enkelt, men aller viktigst er en ny hall for de yngste spillerne våre. De som skal bli gode i neste generasjons håndballspillere, sier Kamilla Sundmoen.
- Og så kan det kanskje hende at hallen blir en gulrot om både å beholde dagens spillerstall og at det blir lettere å skaffe nye spillere til klubben, og sist minst ikke minst, bidra til at kapteinen fortsetter sin håndballkarriere noen år til..
- Det kan godt hende, men det må kroppen min få ha et avgjørende ord med i laget om.
Om det blir lettere å skaffe spillere til Storhamars A-lag, vil ikke Kamilla Sundmoen ha sagt noe om:
- Jeg tror det er viktigere med toppidrettssenter og Wang Toppidrettsgymnas. Det vi sliter med når det gjelder å skaffe rekruttering utenfra til A-laget, er utdanningsmuligheter. Likevel er dette en fin julenyhet og en fin julegave. Det er bra for byen og bygger opp under imaget som idrettsbyen, sier Sundmoen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke