buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SPENTE: Betina Riegelhuth og de andre i Storhamar er spente på e-cup-trekningen. Byåsen-trener Geir Oustorp tror Hamar-laget kan nå langt, spesielt om de unngår lag fra Øst-Europa.
 
- Bør unngå gode lag i Øst-Europa
Dagens trekning i EHF-cupen er i realiteten et rent sjansespill for Storhamar, uten seeding. Med litt klaff tror Byåsen-trener Geir Oustorp at Storhamar kan nå et stykke.

Publisert: 14.okt.2008 06:34
Oppdatert: -

HAMAR: 32 lag gjenstår i EHF-cupen for kvinner, 20 lag fra forrige runde pluss 12 lag som ble slått ut i kvalifiseringen til Champions League.

Blant de sistnevnte finnes Byåsen, som i fjor ble slått ut i kvartfinalen i samme cup.
Trøndernes trener, Geir Oustorp vet hva Storhamar bør håpe på å unngå.

- Unngå Dinamo!
- De bør unngå gode lag fra Øst-Europa. Storhamar holder såpass bra nivå at de bør ha litt samme mål som oss, å møte så attraktiv overkommelig motstand som mulig, sier Geir Oustorp til HA-sporten.

Dersom det er ett lag han skal advare litt ekstra mot, er det Dinamo Volgograd, som trønderne møtte i Champions League-kvalifiseringen.
Russerne vant EHF-cupen i fjor.
- De er tøffe, spesielt på hjemmebane, og er ikke noen drøm å møte. I tillegg er Øst-Europa trøblete fordi det er utfordrende å spille viktige kamper på steder med dårlig mat og dårlige hoteller, sier Oustorp.

- Må ta det vi får
Sportslig leder i Storhamar, Bertil Pålsrud, er fornøyd med helgas sportslige innsats og avansementet til 3. runde.

- Så vidt jeg har klart å sjekke er vel det første gang for et lag fra Hamar, og det er en liten milepæl.
Han har så vidt sett på hvilke lag det er mulig å møte i neste runde, men kjenner ikke så mange i detalj.
- Det er egentlig ikke så mye å spekulere i for oss, vi må bare ta det vi får i trekningen, og forberede oss til kampene best mulig etterpå. Men vi ser jo det er mange tøffe lag fra blant annet Russland, Danmark og Spania.

Tøffe russiske lag
Russland stiller med flest lag i EHF-cupens fjerde runde, med fire. Både Rostov Don og HC Kuban var seedet i forrige runde, men seedingen blir annerledes når lag fra Champions League nå kommer inn.

I fjor ble for eksempel lagene som var seedet som nummer fire, fem og sju slått ut i tredje runde. Da møtte Kuban som fjerdeseedet i andre runde, toppseedede Dinamo Volgograd, og ble slått ut i tredje runde.
Av årets lag i 3. runde spilte Slagelse, Budapest og Ribarroja Champions League forrige sesong, mens fem lag spilte kvartfinale i EHF-Cupen: Dunaferr, Itxako, Dinamo Volgograd, S. Lublin og Byåsen.
Dinamo slo Itxako i finalen, 50-45 sammenlagt.

Drømmemotstanderne
Drømmetrekningen for Storhamar rent sportslig vil trolig være å møte lagene fra Nederland, Sveits eller Hellas.

Sveitsiske Brühl er ifølge Geir Oustorp seriemester i hjemlandet hvert år de siste 15 årene, men holder et lavt nivå internasjonalt.
Nederlandske Amsterdam slo overraskende ut svenske Skövde.
Heller ikke serbiske Naisa-Nis, portugisiske Andebol, slovakiske Bratislava eller tyrkiske Milli Piyango holder spesielt høy sportslig klasse. Alle ble slått ut i første eller andre runde av Champions League-kvalifiseringen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat