buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
- De var veldig godt forberedt

Publisert: 22.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
PODGORICA: Buducnost hadde forberedt seg godt til returoppgjøret mot Storhamar. De tok bort Kamilla Sundmoen og innspillsmuligheten til Lise Løke, mens de spilte gnistrende i angrep de første 48 minuttene av kampen. Lise Løke og Daria Boltromiuk slår fast at Storhamar ble litt overrasket.
- Vi spilte ikke skikkelig sammen, slik vi gjorde i hjemmekampen, men mer individuelt. Dermed kom vi ofte for sent i taklingene. I tillegg angrep de i hele bredden i denne kampen, og det tror jeg overrasket oss, sier Boltromiuk, som er vært meget god i forsvar denne sesongen.
Hjemmelagets kantspillere scoret 13 mål lørdag, mot nesten ingen i Prestrudhallen.
- Når forsvaret er bra, trives jeg med nesten bare å spille forsvar, men ikke i slike kamper, sikker den polske spilleren.
Lise Løke mener spillerne var godt forberedt, og hadde fått muligheten til å slappe av og hvile etter reisen, og før kampstart.
- Vi mangler litt tempo når kampen starter, og det er vanskelig å spille bra framover når det fungerer så dårlig i forsvar. Vi mistet mulighet til å score i ankomster og på kontringer når det blir slik.
Løke hadde virkelig tro på avansement før kampen, og var veldig skuffet etterpå.
- Likevel skal vi være litt stolte når skuffelsen har lagt seg, og så må vi fullføre sesongen skikkelig, og sikre bronsemedaljen. Da blir det en bra sesong totalt sett. Disse E-cup-turene er viktige, ikke bare for den sportslige matchingen, men det gjør oss også sterkere som gruppe og lag. Mye mer enn på en bortetur i eliteserien, smiler Lise Løke.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat