buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
- Deilig å få frimerke

Publisert: 19.feb.2009 05:39
Oppdatert: -
OSLO: Endelig løsnet det offensivt for Betina Riegelhuth (21). Hun ble etter hvert en så stor skuddtrussel for Nordstrand at de valgte å sette frimerke på henne.

- Ja, det var rett og slett deilig å få frimerke, smiler 21-åringen.
Det i seg sjøl ga henne en porsjon selvtillit.
Selv om hun spilte store deler av 2. omgang med merke, ble hun kampens toppscorer med sju fulltreffere - ett av dem på straffe.
- Betina kan bli så god hun bare vil, sa Arne Senstad før sesongstart.
I fjor ble hun Bækkelagets toppscorer med 102 fulltreffere, Med et snitt på 4,6 mål ble hun til slutt nummer 11 i eliteserien.
Før gårsdagens kamp var snittet hennes i Storhamar to mål pr. match, og hun lå helt nede på 64. plass på toppscorerlista.
- I fjor var jeg angrepsspiller. Her har jeg spilt mest i forsvar, og jeg synes det har vært en ny situasjon. Men jeg kom til Storhamar for å få skikkelig konkurranse, for det trengte jeg, og jeg synes det har gått bedre og bedre den siste tiden.
- Hvordan vil beskrive sesongen din fram til i dag?
- Det har gått veldig i perioder. Føler jeg har spilt bra bakover, mens det har vært mye mer varierende framover, sier Betina.
Hun har et herlig skudd både fra golvet og fra lufta - når hun gjør det riktig. Det er rett og slett en nytelse å iaktta et perfekt Betina-skudd.
- Du må bruke skuddet oftere!
- Ja, jeg må nok det, smiler Betina, som føler at hun er tilbake nå. Gårsdagens kamp må utvilsomt være som en vitamininnsprøytning nå som hun skal på samling med rekruttlandslaget.
- Det var så utrolig godt å vinne denne kampen. Vi er så sterke sammen, og vi gir ikke opp, mener Betina.
Arne Senstad var også veldig glad for å få se de kvalitetene han vet Betina har.
- Betina har ikke vært fornøyd med det hun har prestert, og det har heller ikke vi vært. Men vi har jobbet og jobbet, og nå fikk vi se at vi ikke har tatt feil av Betinas muligheter, sier Arne Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat