13. des
GRATULERES: Linn Marie Birkeland gratulerer keeperhelt Stine Lidén etter 22-21-seieren i Nadderudhallen.
 
- Det er ikke ofte man gjør sånne redninger
Stine Lidén gikk "all in" og reddet Storhamars cupavansement med en fantastisk dobbelredning.

Publisert: 10.okt.2013 19.27
Oppdatert: 31.mar.2014 18.43

STABÆK -STORHAMAR 21-22

Betina Riegelhuth hadde gitt Storhamar 22-21-ledelse, og kun to minutter gjenstod av NM-kampen mellom Stabæk og Storhamar, da Stine Lidén vartet opp med et kunststykke av en keeperredning.

- Det var deilig å gjøre den redninga, veldig deilig, stråler Lidén etter triumfen i Nadderudhallen.

Ei Stabæk-jente kom mutters alene med Storhamars målvakt. Lidén slo det første skuddet fint unna, men ble selv liggende foran et tomt bur.

Returen havnet hos Stabæk-spilleren, som enkelt skulle utlikne. Men med et lynraskt tigersprang gjorde Stine Lidén det opprinnelig åpne målet lukket, og hennes råsterke redning sikret Storhamarplass i kvartfinalerunden.

- Det første skuddet styrer jeg mot meg, men den andre er en ren reaksjonsredning, hvor jeg går "all in" og slenger meg. Det er ikke ofte man gjør sånne redninger, og det var et perfekt tidspunkt å gjøre det på, smiler keeperhelten.

- Spiller ikke bra

Med kampen for øvrig er Lidén mindre fornøyd.

- Vi spiller ikke bra. Bakover er det greit, men framover er det verre. Vi har ikke spilt noen gode kamper denne sesongen, vi har bare vunnet. Det er kjedelig, for vi spilte veldig bra i oppkjøringa, forklarer målvakta, som berømmer Stabæk-keeper Silje Solberg for å stresse Storhamars skyttere.

Friske Kamilla Sundmoen gjorde seks av Storhamars scoringer i den jevnspilte cupkampen, og solid forsvarsspill bidro til at 22-21-triumfen ble med på bussen hjem til Hamar.

- Han bør kjenne oss godt

Neste hinder på de gule og blås vei mot etterlengtet NM-suksess, blir eks-sjef Arne Senstad og hans Oppsal. Kvarfinalen spilles i Oslo 3. november.

Bare noen dager senere vender Senstad tilbake til Prestrudhallen, for å møte gamle kjente i Postenligaen.

Stine Lidén ser frem til to spesielle kamper.

- Det blir to veldig spesielle kamper. Mange av oss har kjent ham og jobbet med ham i mange år, og jeg tror det blir spesielt for ham også. Mye taktikk kommer inn i bildet, for han vet nok hva han skal ta oss på, avslutter Storhamars redningskvinne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke