buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
STORT: Gina Lo­rent­sen har fått opp­sving på hånd­ball­kar­rie­ren i Stor­ha­mar, og i går var hun me­get god mot gam­le lag­venn­in­ner i By­åsen.Foto: Hen­ning Rug­sveen
 
- Det morsomste jeg har opplevd
Byåsen - Storhamar 24-28 Gina Lorentsen (22) var andrevalg på venstrevingen i Byåsen. Så dro hun til Hamar og ble førstevalg. I går storspilte hun og satte Camilla Herrem i skyggen da Storhamar slo Byåsen for første gang.

Publisert: 24.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

TRONDHEIM/HAMAR: Det var den store jubelkvelden for Storhamar og Gina Lorentsen i går kveld. Storhamar greide for første gang å banke Byåsen, og for Gina Lorentsen måtte kvelden føles som en skikkelig revansje.
Den tidligere Byåsen-vingen slet med spilletid i konkurranse med landslagsvingen Camilla Herrem. Men Gina hadde ambisjoner, og sier til HA-sporten at hun fikk råd fra landslagstrener Mia Hermansson Högdahl om at hun burde skifte klubb for å få mer spilletid.
Det gjorde hun, og til helgen er Gina og Camilla venstrekanter i landslagstroppen mot Russland.

- Helt ubeskrivelig

- Dette var helt ubeskrivelig. Det er det morsomste jeg har vært med på. Alle mine beste venner var på plass i Nidarøhallen - og mamma var der. Dette var utrolig stort, sier seksmålsscoreren til HA-sporten.
- Det var vel litt ekstra gøy å sette Camilla Herrem i skyggen også?
- Det har jeg ikke lyst å si noe om, men det var jo spesielt at det gikk så bra for meg der oppe, sier 22-åringen som er i gang igjen for fullt etter å ha hatt litt problemer med belastningsskader.
- Nå er jeg i form igjen, sier hun.
Storhamar-trener Arne Senstad er ikke i tvil om hvem han ville ha valgt av de to venstrekantene:
- Jeg synes Gina er bedre, og i denne kampen var hun rett og slett fantastisk. Nå gjelder det for Gina å stabilisere seg på dette nivået. Kapasiteten er skyhøy, sier Senstad.

Fin motivasjonsfaktor

Han har lenge vært på jakt etter skalpen til Byåsen, og mener selv han har flere spillere som kan konkurrere om landslagsplasser.
- Det har vært en fin motivasjonsfaktor for oss å sammenligne våre jenter med Byåsens landslagsspillere. Det brukte jeg bevisst opp mot denne kampen.
- Endelig har vi brutt denne barrieren, og vi gjør det gjerne igjen. Men da må vi ligge på samme nivået som i denne kampen. For Byåsen er fortsatt nummer to i Norge, sier Senstad.
- Jeg hadde mer tro enn noen gang på at vi skulle lykkes denne gangen. Vi har vært utrolig gode på trening den siste tiden, men visste at vi var avhengig av godt forsvar og godt keeperspill. Jeg utfordret Tone Wølner før kampen, og hun viste seg fram, fastslår Senstad.
Tone hadde en gedigen 1. omgang og reddet 15 av 26 skudd. Totalt stoppet hun 20 av 42 skudd, og det er nærmere 50 prosent.

Skikkelig lagseier

Storhamar-kaptein, Kamilla Sundmoen strålte også etter kampen.
- Dette har vi snakket om lenge, og det var fantastisk moro at vi endelig skulle lykkes. I Larvik-kampen følte jeg at vi var på gang, og nå slo vi til med en skikkelig lagseier. Det var viktig at Tone sto så bra i mål, og så var jo Gina god på kanten, roser kapteinen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat