buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
HISTORISK BENK: Slik har du aldri sett Storhamars førsteoppstilling, sammen på benken i en sluttspillkamp eller seriekamp. Som alle kan se var det ikke alle som synes det var så artig, (fra venstre) Maja Jakobsen, Kamilla Sundmoen, Lise Løke, Inger Senst
 
- Duellen om plassen hever oss
Storhamar-Selbu 28-29 Anja Edin har sagt at hun velger den klubben som satser på henne som midtback neste år, en plass Kamilla Sundmoen har hatt mest i Storhamar. Begge er innstilt på å dele rollen neste år, og Arne Senstad vil ha begge.

Publisert: 26.apr.2010 04:12
Oppdatert: -

Storhamar-Selbu 28-29 Anja Edin har sagt at hun velger den klubben som satser på henne som midtback neste år, en plass Kamilla Sundmoen har hatt mest i Storhamar. Begge er innstilt på å dele rollen neste år, og Arne Senstad vil ha begge.
HAMAR: I går satt både Kamilla Sundmoen og Anja Edin mest på benken da Storhamar tapte 28-29 for Selbu.
Og det sammen med stort sett hele førsterekka i store deler av andre omgang,
Etter ansiktsuttrykkene å dømme, er det godt det ikke skjer så ofte, for selv om det var litt muntert i perioder, kjedet de seg skikkelig.
Benken er den posisjonen de mistrives mest i på håndballbanen.
Begge har mest lyst til å spille i favorittposisjonen som midtback også neste år, men avviser at det er noe problem at begge fortsetter i Prestrudhallen.
Bare det ikke blir benken.
- Bra konkurranse
- For meg er det veldig bra å konkurrere med Kamilla, slik som denne sesongen. Jeg må være bedre når hun er bra, og hun bedre når jeg er god. Vi er et godt team, og Kamilla er en av grunnene til at jeg har mest lyst til å bli i Storhamar, sier Anja Edin.
Hun ønsker seg imidlertid en mer fast rolle i bakspillerrekka, og ikke så mye spilletid som venstrekant.
Neste år kan det bli enda tøffere, når Izabela Duda også er tilbake, og i kamp med Betina Riegelhuth om en av backplassene.
- Det er jeg klar for, og det er en av grunnene til at jeg venter på et utspill fra Storhamar. Jeg vil høre hva slags tanker de har, sier Edin.
Hun trekker også fram klubbens resultater på de aldersbestemte lagene som svært positivt for klubben.
- Og i dag kommer hun inn, og henviser oss andre til benken, ler Edin, og peker på Ane Emilie Søbstad, og legger til:
- Det er kult for oss å se at det kommer noen opp fra egne rekker.
Spilletid viktigst
For Kamilla Sundmoen betyr det ikke så mye om hun spiller i midten bak, eller på en av de andre backplassene.
- Spilletid er det viktigste for meg, i forhold til å utvikle meg videre. Om det er som høyreback eller venstreback betyr ikke så mye bare jeg føler at jeg gjør det bra. Bare det ikke er på kanten, der føler jeg at jeg ikke har så mye å bidra med, smiler Sundmoen.
Hun føler fordelingen på de tre backplassene har fungert godt denne sesongen, og er spent på hva resultatene av kontraktsarbeidet blir.
- Ingen har jo skrevet under ennå, men det kan bli utrolig bra neste år, hvis alle fortsetter og Izabela Duda kommer tilbake.
- Begge vil få sjansen
Trener Arne Senstad er klar på at han vil ha med både Kamilla Sundmoen og Anja Edin videre, men at begge må være forberedt på å veksle i forskjellige roller.
- Skal vi være et topplag må vi ha kamp om plassene, og vi trenger to toppspillere i midtbackrollen for å heve oss ytterligere. Begge vil få sjansen av meg, men når de for lagets beste får andre roller innimellom, må de gjøre jobben for laget, og gripe sjansen når den kommer, forklarer Senstad.
Han vil ikke love noen spillere i laget fast plass i en rolle.
- Spillere som vil ha slike lovnader må velge et dårligere lag enn Storhamar, smiler Arne Senstad.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat