buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
DISKUTERER: Arne Senstad tok en diskusjon med dommerduoen Kjersti Arntsen og Ida Cecilie Gullaksen etter kampen.Foto: Mattis Røhne
 
- En dag hvor en føler seg helt ubrukelig

Publisert: 28.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - På en dag som denne føler en seg helt ubrukelig, sukker Storhamar-trener Arne Senstad.
- Det gikk litt som jeg fryktet etter at vi var veldig høyt oppe søndag, men jeg visste at Levanger hadde mye å fare med. Det var tendenser fra start, men så får de kjøre sitt spill. Vi blir jagende etter og er veldig forutsigbare.
Senstad syntes det var noe tregt over laget sitt mot Levanger, og mener at det enten skyltes at spillerne ikke var ordentlig restituerte eller så var ikke den mentale biten på plass.
- Det var jo så bra søndag, og vi gikk for å gjenskape det, men så blir for tregt, sier Senstad.
Han var heller ikke hundre prosent fornøyd med alle dommeravgjørelsene i går kveld, og tok en lengre prat med dommerduoen Ida Cecilie Gullaksen og Kjersti Arntsen etter kampen.
- Jeg synes mange dommeravgjørelser gikk mot oss, og det er mye dekking innenfor seksmeteren som de ikke blåste for. Dommerne tar oss på holding, mens de får holde på, mener Senstad, som ikke skylder på dommerne fordi Storhamar tapte.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat