23. okt
 
- En drøm å spille her
Storhamar fikk ikke vist fram mye, men Anja Edin er ikke i tvil.: - Det blir som en drøm å spille i Storhamar.

Publisert: 24.jun.2008 06:01
Oppdatert: -
HAMAR: Juniorlandslaget vant 42-32 mot Storhamar på 75 minutter mandag kveld. I perioder var det vanskelig å se om det var de gule eller røde som var juniorer…

Gårsdagens kamp var den andre for Anja Edin og Lise Løke.
- Jeg synes det var framgang fra den første kampen borte mot Njård, men det er litt vanskelig når vi har helt forskjellige løpsmønster i kroppen. Vi trenger litt trening for å bli bedre kjent, fastslår Edin, som scoret fire mål.
Hun er imidlertid ikke i tvil om at dette kommer til å bli bra.
- Det er en drøm å spille her, det er utrolig positive jenter og et godt lag. Når samspillet fungerer blir det skikkelig bra, lover Edin.
Storhamar-damene ledet 10-6 mot juniorlandslaget i første omgang, men så var det nesten slutt for eliteserielaget som leverte mange tekniske feil og missede avslutninger.
Juniorjentene hadde glød og entusiasme og to gode keepere, mens Storhamar-spillerne fortsatt forsøker å bli kjent med hverandre.
Trener Arne Senstad var mest opptatt av å se hvem som virkelig tok tak i gårsdagens kamp, når det nykomponerte laget ikke hadde samspillet å støtte seg på.
Bare Betina Riegelhuth fikk helt godkjent.
- Hun viser fram den gutsen som skal til da, og trøkker til angrepet.
Han er ikke bekymret for at ting ikke skal være på plass til seriestart, men mener laget fikk en ny påminnelse om at håndball er et lagspill.
- Det fikk vi også mot Njård borte. Men vi har god tid til å rette på det til seriestart, hvis vi ikke tror at vi er for gode

håndballfaktaterning 2Storhamar - Norge J18 32-42 (12-10, 26-32)
HAMAR: Trelags Treningsturnering, mandag.
Prestrudhallen.
Ca. 500 tilskuere.
Storhamars lag: Heidi Tjugum, Linn Pedersen - Inger Senstad 1, Kamilla Sundmoen 4, Lise Løke 1, Anja Edin 4, Izabela Duda 7 (1), Daria Boltromiuk 2, Betina Riegelhuth 8, Marthe S. Johansen 2, Marita Brennodden 1, Tove Elisabeth Rise 1, Anette L. Olsen 1.
Toppscorer landslaget: Nora Mørk 7.
Utvisninger: Storhamar 6x2 min., 2x2 min.
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen, Storhamar.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke