16. des
Betina Riegelhuth
 
- En drøm å bli tatt ut på landslaget
Betina Riegelhuth er tatt ut på A-landslaget.

Publisert: 10.mar.2014 20.05
Oppdatert: 01.apr.2014 14.18

Betina Riegelhuth (26) har kuttet sin sivile jobb ned til 60 prosent for å bli en bedre spiller. I går ble hun tatt ut på A-landslaget.
Toppscoreren til Storhamar har i mange år vært ansett som en lovende spiller, med et svært spennende og tungt skudd.
Likevel har hun ikke nådd opp blant landets beste spillere, før hun i går fikk beskjed om at hun endelig er med i troppen som skal møte Hviterussland i to kvalikkamper til EM i slutten av måneden.
Håpet på plass
– Jeg fikk mail rett før jeg skulle dra på trening, og dette er en drøm som går i oppfyllelse, forteller Riegelhuth, som innrømmer at hun hadde sjekket mailen sin en rekke ganger i løpet av mandagen.
– Å spille i eliteserien er selvsagt gøy, men en plass på A-landslaget har lenge vært det overordnede målet for meg, sier spilleren som fram til nå har satt inn 109 seriemål denne sesongen.

Som ventet
Norges skal spille to EM-kvalifiseringskamper mot Hviterussland, og Storhamars toppscorer fikk som ventet sjansen av Thorir Hergeirsson.
Landslagssjefen har tidligere uttalt at Betina har en ekstrem skuddarm, kanskje spilleren med det tyngste skuddet i eliteserien.
Norge spiller hjemmekampen i Stavanger 26. mars, mens returkampen spilles i Mogilev 30. mars.
Før disse landskampene har Riegelhuth spilt 11 a-landskamper og scoret 10 mål.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke