buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
TIL KINA: Alt er pakket å klart, og i dag reiser Anja Edin og den norske VM-troppen til Kina.
 
- En helt syk vinnerkultur
Etter at Anja Edin (26) kom inn i den norske landslagsvarmen, har hun virkelig forstått hvilken vinnerkultur det er i laget. Hun har lært å fokusere på en og en kamp, og derfor snakker ikke håndballjentene om å vinne VM-gull i Kina.

Publisert: 28.nov.2009 05:03
Oppdatert: -
HAMAR: I sommer var ikke deltakelse i håndball-VM blant de mest realistiske tankene i Anja Edins hode. Men så kom det noen forfall til landslagssamlingen i Kroatia, og denne anledningen brukte Storhamar-spilleren så godt at hun også ble med i den neste troppen Thorir Hergeirsson tok ut.

Også der gjorde hun sine saker så bra at hun plutselig ble den nye publikumsyndlingen i norsk kvinnehåndball.

- Rar opplevelse
I dag reiser Edin sammen med den norske VM-troppen til Kina, nærmere bestemt til Suzhou, men det var spennende dager og timer før de siste aktuelle spillerne fikk vite hvem som hadde fått de fire restplassene i VM-troppen.

- Jeg skal innrømme at jeg var ganske shaky da vi skulle få svaret. Det var samtidig en veldig rar opplevelse, for plutselig var vi fire veldig glade jenter og fire som ikke var spesielt glad, sier Anja Edin.
Hun kjente på situasjonen, og følte med de fire som fikk dårlige nyheter.
- Jeg visste jo at jeg kunne ha vært en av dem, men samtidig var jeg jo kjempeglad for å få være med selv.

- Veldig lærerikt
- Hvordan har det vært å komme ganske så ny inn i gjengen?

- Det har vært veldig, veldig lærerikt. Det er en helt syk vinnerkultur i denne gjengen. Alle spillerne jobber knallhardt for å gjøre hverandre gode. Dette er lagspill på et høyt nivå! Det er laget som skal være godt.
- Regner du med å få en del spilletid i VM?
- Jeg håper naturligvis det nå som jeg er så nær mesterskapet. Men jeg skal gjøre mitt aller beste om jeg spiller ett minutt eller ti. Det er også utrolig engasjerende å sitte på benken med landslaget. Alt dreier seg om hva vi kan gjøre for å være bedre enn motstanderen. Det er kjempeproft. Engasjementet er kjempestort, og vi snakker faglig hele tiden. Snakker om hva vi kan gjøre når vi kommer innpå. I matchene i Trondheim satt jeg mye sammen med Heidi Løke og diskuterte hvilke trekk vi kunne kjøre. Her er det fullt fokus hele tiden.

En kamp om gangen
- Kommer du hjem som verdensmester, tror du?

- Aner ikke. Målet er medalje, men vi er blitt lært opp til å ta en kamp om gangen. Jeg er gira på akkurat det selv også, og jeg tror det er en av årsakene til at det er så fin ro i spillergruppa. Spillerne og hele apparatet er bare opptatt av en kamp om gangen.
Da HA-sporten besøkte Anja før hun skulle reise, var alt utstyret pakket og klart.
- Det er tenkt på alt. Vi har fått alle slags vaksiner, antibac, ja til og med støttestrømper til å bruke på flyturen. Alt er kjempeproft.
- Har du vært i Kina tidligere?
- Ja, en gang. Da dro jeg kort og godt på shoppingtur. Det eneste jeg hadde med meg var pass og kredittkort, men jeg hadde med mer hjem, smiler Edin.
Akkurat det håper hun på nå også, og innerst inne håper hun nok at det er gull…
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat